Borgmester Jacob Bjerregaard var denne fredag aften sammen med Viceborgmester Ole Steen Hansen i MesseC for at se nærmere på den nye konceptmesse, Mand&Co. Det var samtidig en lille pause fra valgkampen, dog med mulighed for at møde vælgerne face to face.

”Det er enormt innovativt, modigt og kreativt, hvad MesseC og organisationen herude har præsteret de seneste år. Det er vi stolte over. Nu huser Fredericia en messe, der prøver at lave noget til mænd. Det er fedt. MesseC tænker mere nyt og anderledes, end de fleste og de gør på et messe-marked, som er presset,” sagde Jacob Bjerregaard til Fredericia Avisen, da vi mødte ham på Mand&Co-messen.

”Jeg ved, at MesseC har et mål om at udvikle en ny fagmesse hvert år, det er sejt. Det er ikke altid, at man kan tjene penge fra starten med nye messer, men jeg synes, at vi gang på gang ser, at MesseC bygger noget op, i et setup, der blomstrer flot. Det er imponerende, hvad vores messecenter har udviklet af messer fra bunden af over de senere år.”

Har I tid til at være herude, skal I ikke føre valgkamp?

”Vi er i valgkamp, men derfor kan vi godt støtte de initiativer, der er i byen og møde mennesker i byen. Vi skal også ind og hilse på fredericianerne i aften. Der kommer helt sikkert mange mennesker. Det er der jo tradition for, når julebryggen frigives – og mødet med borgerne tror vi mere på end meningsmålinger,” slutter Jacob Bjerregaard med et smil.