I februar genåbnes Nørre Aaby Bibliotek uden for den bemandede åbningstid. Har du en god idé til, hvordan vi kan øge aktivitetsniveauet i den ubemandede åbningstid og dermed passe bedst muligt på vores fælles bibliotek? Så kom til borgermøde den 28. januar.

Den 17. november 2018 lukkede biblioteket i Nørre Aaby midlertidigt for adgang i den selvbetjente åbningstid. 
 

Efterfølgende er der udarbejdet en handlingsplan som skal muliggøre en permanent genåbning af biblioteket uden for den bemandende åbningstid.
 

Handlingsplanen indeholder en række initiativer, herunder at øge brugen af biblioteket uden for normal åbningstid. 

 For at sikre en god start på, at biblioteket igen åbner i den ubemandet åbningstid, vil Middelfart Kommune gerne i dialog med lokale borgere om, hvordan vi kan hjælpe hinanden med at passe på vores bibliotek. 
Derfor inviterer Middelfart Kommune til borger- og lånermøde tirsdag den 28. januar kl. 16.30 på Nørre Aaby Bibliotek.

Alle borgere er velkomne til at deltage i mødet, hvor der skal diskuteres, hvordan vi i fællesskab kan støtte op om det åbne bibliotek. 
 

Én løsning kunne være et hold af frivillige lokale borgere, der skiftes til at være stede i den ubetjente tid om aftenen. En anden mulighed for mere opmærksomhed og tilstedeværelse i aftentimerne, kunne være flere frivilligt organiserede aktiviteter. Mulighederne er mange og de kan sikkert kombineres. 

Kultur og Biblioteksleder Charlotte C. Pedersen ser frem til at biblioteket i Nørre Aaby vender tilbage til de normale åbningstider: 
 

“Borgerne i Nørre Aaby savner deres bibliotek og de lange åbningstider alle ugens dage. Mange af vores lånere har ikke mulighed for at komme på biblioteket i den betjente tid om eftermiddagen, så for dem har det stor betydning, at man lige nu, ikke kan gå ind og læse avisen om morgenen eller tage børnene med op og hente en stak bøger om aftenen

Jeg glæder mig til det gode samarbejde med Nørre Aabys borgere og håber at se mange til borgermødet, så vi i fællesskab kan finde en god måde at passe på vores bibliotek på.” siger Charlotte C. Pedersen.

Skriv et svar