Bøgeskov BørneBazar blev afholdt første gang i oktober 2011 på Bøgeskov Skole med 12 stande. Siden da har, der været afholdt to bazarer, hvert år i marts/april og igen i september/oktober. Allerede ved den anden bazar blev arrangementet flyttet til Bøgeskovhallen, hvor det har været afholdt siden, grundet stor succes.

Ved den anden børnebazar i Bøgeskovhallen var der plads til 45 stande som alle var solgt en måned før arrangementet. Siden er arrangementet vokset til 58 stande og i dag kan der ikke presses flere stande ind i hallen, hvis der stadig skal være god plads til alle. Bøgeskov BørneBazar arrangeres af Vejlby Sogn Børnehaveforening, som driver den selvejende børnehave Børnehuset Bøgeskov.

“Der var 58 stande og ca.500 betalende gæster. Det vil formentlig give et sted mellem 15.000 og 20.000 til aktiviteter i børnehaven,” fortæller Henrik Klavsen til Fredericia Avisen.

Dagen igennem har der været gang i handlerne i Bøgeskovhallen. Samtidig var der også lidt lækkerier til at stille sulten og tørsten.