Der er ingen tvivl om, at Fredericia Håndboldklubs succes siden genrejsningen af klubben med rejsen fra Jyllandsserie til ligasemifinale i 2023, skyldes et stort hold af dedikerede mennesker, fans og samarbejdspartnere omkring den hæderkronede håndboldklub.

Erhvervsmanden og manden bag T. Hansen Gruppen A/S, Bent Jensen, fortsatte som hovedsponsor i klubben efter konkursen i 10’erne, og undervejs blev han mere og mere involveret. Først som træner for ungdomsholdene, senere som bestyrelsesformand.

I 2014 lagde man visioner og grundstenene til det arbejde, der skulle bringe Fredericia Håndboldklub tilbage til toppen af dansk håndbold.

I 2023 med den nye cheftræner og håndboldkendis, Guðmundur Guðmundsson til at dirigere, har klubben leveret et sportsligt fremragende slutspil. Det betyder også, at snakken om europæisk håndbold og medaljer er rykket nærmere.

Der er ingen tvivl om, at den ære også skal tilskrives Bent Jensen. Han er med hver gang, hjemme og ude, og mellem kampene, hvor strategi, visioner og økonomi nøje tilrettelægges. Samtidig kæmper han utrætteligt for klubbens forhold og muligheder, fordi han har set, hvad håndbolden kan gøre for Fredericia og hele området. Han var manden, der fortalte om håndbold, var det andre nævnte, når han talte om Fredericia på sine rejser rundt i Danmark.

Han er manden, der selv leverer en stor del af økonomien i klubben, men også manden der insisterer på at drive en økonomisk sund forretning med et stærkt fundament med afsæt i de mange frivillige omkring klubben, en engageret administration, passionerede fans og et sublimt netværk for erhvervslivet i Trekantområdet og på Vestfyn.

Han er lykkedes med det hele. Der er udsolgt i den moderne VIP-lounge; ADP Lounge til kampene, der er over 2.000 i hallen hver gang, og ofte med en lydkulisse, der har gjort klubben berømt og berygtet i hele håndbolddanmark.

Fredericia har meget at takke Bent Jensen for. Når han taler om Europa og en større ramme for håndbolden i Fredericia, så er det en vision, han har i sinde at føre ud i livet. Det er godt gået. Uden personligheder og erhvervsfolk, som Bent Jensen var klubbens semifinale og genrejsning ikke mulig.