Holdet på Teater Malstrøm arbejder hårdt i disse uger, så årets familieforestilling ’Brødrene Løvehjerte’, bliver klar til premieren 22. november i Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Men midt i travlheden har teatret noget helt anderledes på programmet. Den kommende weekend, 11. og 12. november, afholdes der audition til teatrets store satsning for foråret 2018 – ’Burlesque’.

Michael Hansen, der er instruktør på ’Burlesque’, fortæller:
’Vi kan mærke, at der er stor interesse for at medvirke i forestillingen – kandidater har meldt sig til audition helt fra det sydfynske og fra Vestjylland. Jeg tror, det er en drøm for mange at medvirke i en burlesque forestilling, da den verden er omgivet af mystik og magi, samtidig med at det er en fest.’

’Burlesque’ forestillingen kan bedst beskrives som en kombination af erotisk revy, playback-show, dragshow, variété, komik, farce og dans. Teater Malstrøm forventer, at det bliver en stor opsætning med 9 medvirkende og et væld af kostumer og forskellige musikalske numre.

Prøveforløbet for de medvirkende starter derfor allerede 1. december, og ’Burlesque’ kommer til at spille på Det Bruunske Pakhus hver torsdag, fredag og lørdag i perioden fra 15.marts til 28. april 2018, dog ikke i Påskeweekenden.

Som publikum kender det fra Teater Malstrøms forestilling ’Kabaret Bowie’, der spillede i april i år, opføres ’Burlesque’ også som serveringsteater. Dvs. at publikum sidder ved borde i salen, hvor ’Burlesque’ tjenere kommer rundt og serverer under forestillingen.

Teatret søger:
5 Skuespillere (m/k)
4 Dansere (m/k)
2 professionelle stripartister (m/k), dog ikke full monty
6-8 flotte mandlige tjenere
Aldersgrænsen for de medvirkende er 16 – 90 år for begge køn, og man skal have mod på at prøve noget nyt og fantastisk.

Mere information om audition kan findes på teatrets hjemmeside malstrøm.com under ’forestillinger’.

Billetsalget til forestillingen er gået i gang – billetter kan købes på billetten.dk eller på Fredericia Bibliotek.