Audi i Danmark vokser og har behov for endnu flere dedikerede, specialuddannede medarbejdere til at holde mærkets høje kundetilfredshed. Audi Fredericia opretter derfor i samarbejde med Audi Danmark og Mercantec i Viborg sin helt egen lærlingeuddannelse. Uddannelsen starter op den 1. september.

– Vi har de seneste år oplevet massiv vækst. Både i form af førstegangskøbere, samt hos vores gode, trofaste Audi-kunder, og væksten oplever vi ikke mindst på vores specialiserede mærkeværksteder. Vi har derfor brug for medarbejdere, der kan noget helt særligt. Det gælder også vores mekanikere, siger Kim Sørensen, direktør for Audi Fredericia.

– Derfor opretter vi fra den 1. september en specialiseret Audi mekanikeruddannelse. Som lærling bliver man tilknyttet vores bilhus her på Kongens Kvarter 32 og påbegynder senere sin anden del af grundforløbet på Mercantec i Viborg. Her udlæres lærlinge med udgangspunkt i Audi-modeller, Audis reparationslitteratur og testersoftware, og uddannelsen kommer efterfølgende til at veksle mellem skole- og praktikophold. Det er en uddannelse, vi forventer os meget af, siger Kim Sørensen.

Øget behov for specialister

Det bliver en stor fordel for Audi Fredericias kunder, at de for fremtiden kan se frem til endnu flere specialister med særligt kendskab til netop Audi, mener Klaus Frøkjær, direktør for Audis forretninger i Danmark.

– Vi er kendte for og bliver valgt på grund af vores høje kundeservice. Og det skal oplevelsen på vores værksteder afspejle – også i fremtiden. Derfor skal vi bruge specialister med særligt kendskab og kærlighed til netop Audi. Det har fået os til at tage initiativ til denne uddannelse, hvor lærlingene fra start får mulighed for at målrette og specialisere sig i Audi-mærket. Det sikrer et indgående kendskab til vores service, så vi også fremadrettet kan levere en særlig service og specialviden om netop Audi, siger Klaus Frøkjær.

Garanteret job

De nye Audi-specialiserede mekanikere er efter endt uddannelse garanteret job hos Audi Fredericia, en anden af Audis egne forretninger eller et af Audis mærkeværksteder.

Audi har en række forventninger til ansøgere til lærlingepladserne. Man skal således have bestået folkeskolens afgangseksamen med min. 02 i dansk og matematik, gennemført første del af grundforløbet på en erhvervsskole, være villig til at tage ansvar og bidrage til et positivt samarbejde.

Til gengæld får man indgående kendskab til Audi service, herunder den seneste teknologi og innovation, uddannelse i reparation og diagnose af nye Audi modeller og en hverdag hvor den sociale trivsel og team-ånd prioriteres højt.

De første mekanikerlærlinge i den nye uddannelse tilknyttes Audi Fredericia fra 1. september. Alle skoleophold foregår på Mercantec i Viborg.

Ansøgningsfristen er 10. juni. Klik HER for at læse mere om uddannelsen og for at ansøge.