Jyllands første svanemærkede etagebyggeri, Kolding Sky, er nu så langt, at AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, der står for opførelsen, tirsdag den 18. maj fra klokken 11.30-13.00 kan fejre, at byggeriet er ved at være afsluttet. Pressen er velkommen til arrangementet.

Jyllands første svanemærkede etagebyggeri, Kolding Sky, er nu så langt i opførelsen, at AP Ejendomme, der står for opførelsen, tirsdag den 18. maj kan fejre, at byggeriet er ved at være ved vejs ende. Dermed vil de kommende beboere kunne flytte ind i løbet af juni.

Fordelt på 19 etager rummer Kolding Sky 98 lejeboliger, der er i størrelser fra 74-157 kvadratmeter, og en erhvervslejlighed. Med en højde på 70 meter skiller Kolding Sky sig markant ud fra andre ejendomme i området, hvilket adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er bevidst om.

– Med sin størrelse er Kolding Sky et markant byggeri i Kolding. Derfor har det gennem hele arbejdet med Kolding Sky været vigtigt, at det er en ejendom, som bliver opført med respekt for det eksisterende byggeri i Kolding. De kommende beboere kommer til at bo i fantastiske omgivelser, hvor de både har udsigt til Kolding Fjord og Kolding by, fortæller Peter Olsson, der samtidig oplyser, at der blandt de 99 boliger er et hotelværelse, som gæster kan booke.

Ud over at være et markant byggeri skiller Kolding Sky sig også ud ved at være det første svanemærkede etagebyggeri i Jylland. Med Svanemærket lever ejendommen op til en række krav i forhold til indeklima og byggematerialer til gavn for både miljø, klima og beboere. Svanemærket stiller blandt andet krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter.

– Vi mener, at svanemærkede boliger er vejen frem. Det er godt for klimaet, og så er det ikke mindst sundere for dem, som bor der. Vi vil altid skabe de bedst mulige rammer for vores lejere, og det kan vi blandt andet gøre ved at bygge svanemærket med et godt indeklima til følge. Vi er stolte over, at vi er de første til at opføre et svanemærket etagebyggeri i Jylland. Vi oplever en stigende interesse for svanemærkede boliger, og den interesse gør sig gældende i hele landet, siger Peter Olsson, der samtidig roser totalentreprenøren 5E Byg for opførelsen af Kolding Sky.

-5E Byg har formået realisere de tanker, der har været for Kolding Sky på bedste vis. Corona-situationen satte desværre en stopper for, at vi kunne fejre håndværkernes arbejde med et rejsegilde, men vi er glade for, at vi med denne begivenhed kan fejre det store arbejde, som håndværkerne og 5E Byg udfører, lyder det fra Peter Olsson.

Hos 5E Byg er der stor tilfredshed med Kolding Sky, der bliver afleveret helt efter tidsplanen.

– Vi er meget glade for, at vi endnu engang kan afslutte et godt projekt for AP Ejendomme. Med sin markante fremtoning er Kolding Sky et meget spændende projekt at være en del af. Gennem arbejdet med Kolding Sky har vi igen haft et godt samarbejde med AP Ejendomme, som vi ser frem til også at arbejde sammen med fremover, siger Kresten Andreasen, underdirektør hos 5E Byg.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer