Mette Bjeld arrangerede træningsaften med den store gulerod, at man ved sin deltagelse og støtte, var med til at donere penge til Knæk Cancer. Mette havde håbet på 20 deltager, men hele 92 tilmeldte sig.

Onsdag aften kl.17.15 mødtes de 92 deltagere til en fælles opvarmning på Bülows Kaserne. Da Fredericia AVISEN ankommer er der en fantastisk stemning, og næsten eufori. Mette Bjeld er helt oppe at køre over den store tilslutning, og ingen virker som om, at de står over for en stor fysisk udfordring. Alle er klar til opvarmning med det samme Mette fra mobilscenen råber dem op.

“Vi kender alle en, som er gået bort på grund af den forfærdelige sygdom, så jeg ville gerne hjælpe med til at knække koden til helbredelse. Jeg så medaljen og vidste straks, hvad jeg skulle gøre,” fortæller Mette Bjeld og fortsætter:

“Jeg drømte om 20 deltagere, så da tilmeldingerne blev ved med at strømme ind, blev jeg virkelig beæret! Og her bag efter, hvor så mange har krammet og sendt de sødeste beskeder, så er jeg helt sikker på, at jeg laver et løb igen til næste år.”

Hvordan gik træningen så?

“Jeg tror, at det blev en succes, da det var 3 km-runder uden tidstagning. Dvs. alle kunne være med. Man måtte gå eller løbe, jeg havde bare lagt op til bevægelse! 92 deltagere samlede i alt 12.150 kr. ind.

De glade løbere samles igen og den energiske Lise Villefrance havde slået bagklappen op på sin bil, og i arrangementets ånd, solgte hun muffins, hvor overskuddet også gik til Knæk Cancer.

https://www.eventc.dk/events/
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Lise Villefrance
Lise Villefrance
1 år siden

…. ved muffin salget rundede vi 1200kr og pengene går til at knække børnecancer #børnecancerfonden…. og når Mette siger, hun gør det igen, så er jeg helt klar 😊 tak for støtten