Det er igen en stor familie-kom-sammen dag, men er du en af de heldige, der ikke skal holde julehygge tre dage i træk, så er her et par bud på super fede eventyr.

Kanal5 – Pirates of the Caribbean – 14.10

Da den frygtede sørøver Barbossa kidnapper den smukke guvernørdatter Elizabeth, beslutter hendes ven og hemmelige beundrer Will sig for at redde hende. Men redningsaktionen kræver hjælp fra piraten Jack Sparrow, der også har en høne at plukke med Barbossa. Hvad Will ikke ved er, at der hviler en forbandelse over Barbossa og hans sørøvere. En forbandelse, der skal hæves – inden den kan besejres.

Det er starten på et fantastisk eventyr som stadig er seværdig og fik en hel verden til at elske Jack Sparrow..mn

TV3+ – Bossen og Bumsen – 13.50

For at få afgjort, hvorvidt det er arv eller miljø, der skaber en god forretningsmand, indgår de to ældre rigmænd Randolph og Mortimer et væddemål. De fyrer deres aristokratiske direktør Louis Winthorpe III – og ansætter i hans sted den hjemløse bums Billy Ray Valentine! Billy er en hurtigsnakkende plattenslager, der selvfølgelig er lykkelig for sin bratte opstigning fra rendestenen til samfundets top, men da han opdager baggrunden for sit nye liv, føler han sig manipuleret med. Nu opsøger han Louis, og sammen planlægger de hævn.

6ern – Oceans Eleven – 21.00

Terry Benedict ejer tre store kasinoer. Udbyttet gemmes i en Fort Knox-agtig, underjordisk pengeboks. Den elegante tyv Danny Ocean har fået nys om den. Han og makkeren Rusty Ryan sætter sig for at røve boksen. Men opgaven kræver en hær af folk med særligt speciale; finansmanden Reuben, korthajen Frank, lommetyven Linus, storsvindleren Saul, sprængstofeksperten Basher, teknik-nørden Dell, de to brødre og håndlangere Virgil og Turk, samt akrobaten Yen. Der er dog lige en ting, som Danny ikke har fortalt banden. Deres tiltænkte offer, Benedict, har giftet sig med Tess. Tess, som Danny var kæreste med, inden han blev sendt ind og ruske tremmer.

https://danbolig.dk/nabolag/fredericia/villa
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer