Fra 1. – 24. februar skyller 2019-udgaven af VinterJazz ind over hele det danske jazzland. I Fredericia bliver der vinterjazzet i Tøjhuset, hvor foreningerne FredericiaLive og Fredericia Jazzklub har slået sig sammen om at præsentere et spændende jazz-program.

VinterJazz er en landsdækkende musikfestival, der på 18. år har fokus på live-jazz’en og dens mange tilholdssteder rundt omkring i landet

Det, der gør Vinterjazz til en speciel musikbegivenhed, er, at det er et nationalt sammenskudsgilde mellem spillesteder og arrangører, musikere og publikum, de store byer og udkantsdanmark – et nationalt initiativ, som er skabt og finder sted lokalt. Vinterjazz er dog først og fremmest en klubfestival, som kickstarter sæsonen for de mange jazzklubber, som skaber et miljø, hvor jazzen kan udvikle sig og leve året rundt. Vinterjazz de seneste år har sat ny rekord med deltagelse af mere end 130 spillesteder og uafhængige arrangører.

Programmet for Vinterjazz i Fredericia byder på ikke færre end 10 forskellige arrangementer, heraf 11 koncerter, 1 film med loungejazz og en jazzskole for børn.

Køb en kombi-billet

Hvis man vil gå op opdagelse i de meget forskellige koncerter, er der mulighed for at sikre sig en kombi-billet til 250 kr. og dermed få en klækkelig rabat. Billetten dækker indgangen til 4 af koncerterne.

Dertil kommer, at 4 af koncerterne er gratis, idet de traditionelle fredagsjam-eftermiddage i Tøjhuset naturligvis som altid har fri entre.

Programmet ser således ud:

Fre. d. 1. febr. kl. 15

Fredagsjam  med Twang. Fri entre

Tors. d. 7. febr. kl. 20

Indra. Med Uffe Steen, Thomas Sejthen og Benjamin Trærup

Fre. d. 8. febr. kl. 15

Fredagsjam med Pi/Uzameckis/Kim. Fri entre

Lør. d. 9. febr. kl. 12

Frokostjazz medCotapaxi New Orleans Jazz Band

Lør. d. 9. febr. kl. 21

Trine Lise Væring

Tors. d. 13. febr. kl. 20

Teitur

Fre. d. 15. febr. kl. 15

Fredagsjam med David Braid Quartet. Fri entre

Lør. d. 16. febr. kl. 14

Will & Venndt

Fre. d. 22. febr. kl. 15

Cafe Blues Corner med Tim Lothar. Fri entre.

Lør. d. 23. febr. kl. 12

Frokostjazz med The Spirit of New Orleans

Alle koncerter finder sted i Tøjhuset. Det fulde program med oplysninger om priser kan ses på hjemmesiden tojhuset.dk, hvor der også er billetsalg fra. Læs desuden også mere om Kombibilletten, der ligeledes købes via tojhuset.dk

Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here