‘Træning på farmen’ til alle dem som elsker træning ude i det fri

0
496
Træning på farmen, instruktør Regina Sørensen og ejer Anita Skeby. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Middelfart AVISEN var forbi adressen Aulbyvej 6 i Middelfart, her blev vi mødt af en meget energisk og glad Anita Skeby som i ét år har været ejer af Træning på farmen – Skeby coaching. Anita Skeby bruger naturens redskaber til deres træninger og alt det som naturen kan tilbyde.

Træning på farmen, instruktør Regina Sørensen og ejer/instruktør Anita Skeby. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Vi mødes ude i det fri med Anita Skeby som er ejer af farmen og her bliver vi mødt af et hold, som meget positivt tager imod os med åbne arme og viser hvordan en træning ude i det fri skal foregå.

”På min gård er der træning ude i det fri, og det er til ALLE og i alle aldre. Vi har hold hver dag, det er forskellige hold”, fortæller Anita Skeby

Træning på farmen. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Ikke nok med at du kan træne ude i det fri så kan du også blive tilset af en diætist, som er med til at hjælpe folk hvis de skal tabe sig.

”Træningsfaciliteterne er ikke kun ude, det kan også være indenfor, men primært er det udenfor. Men udover diætist så har vi også en lille klinik her på gården, hvor vi har tilknyttet en massør og akupunktør samt en pige som laver lidt ansigts-wellness”, fortæller Anita Skeby

Konceptet ‘træning på farmen’

Der er inde træningsfaciliteter hvis nu vejret er slemt, så kan man benytte sig af de inde træningsfaciliteter.

”Men hvis det støvregner så ved folk at på farmen træner vi ude, det er konceptet”, fortæller Anita Skeby

Træning på farmen er opstået ud fra at Anita synes det er fedt at være udendørs og at Anita selv var træt af indendørs træningscentre. Alle dem som er med på træning på farmen tager imod med kyshånd.

Træning på farmen. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

”De bliver trætte af hvis det virkelig er slemt vejret, og de skal være indenfor, for de kan bare rigtig godt lide at være udenfor”, fortæller Anita Skeby.

Både Anita og hendes mands drøm gik i opfyldelse de købte en gård, som de nu har lavet om til en meget hyggelig træningsfacilitet nemlig træning på farmen.

”Jeg er vildt stolt over at have skabt det her, med de få ressourcer som jeg har. Så synes jeg det er ret godt gået”, fortæller en meget glad Anita Skeby.

Kursisterne tager imod med kyshånd

Efter træningen fik jeg mulighed for at snakke med tre af kursisterne som i den grad havde en mening om træning på farmen og hvor meget det betyder for dem.

Som Anita Skeby havde nævnt tidligere så er det træning for alle og i alle aldre, så som mand er der i den grad også plads til en på farmen.

”Selvom man er en mand blandt alle kvinderne så er det stadig en individuel træning. Vi finder vores eget niveau så ud fra den træner vi, så det kan være ligemeget om man er mand eller kvinde på holdet. Det er dejligt når man får lov til at træne udenfor, det er virkelig dejligt”, fortæller Poul Hansen 

Træning på Farmen. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Poul Hansen som har trænet på farmen i ca. tre måneder og som kommer sammen med sin kone Marianne Hansen som har trænet på farmen i ca. ét år.

”Det er dejligt at have min mand med, han kunne godt se at træningen virkede, så han ville også igang med at lave noget, selvom vi har motionsredskaber derhjemme, men det er bare kedeligt at stå alene og træne så det er dejligt at have hinanden”, fortæller Marianne Hansen

Men det som Marianne Hansen vægter allemest er at træningen er ude i det fri, og det var også en af de ting som hun valgte at træne på farmen, lige præcis fordi det er ude i det fri.

Træning på farmen. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

En af de mange andre kursister vægter også træningen udenfor højst, Anette Corfitzen.

”Jeg er hel vild med at vi er udenfor når vejret er til det. Så synes jeg også at der er sådan en fantastisk stemning. Folk er gode ved hinanden, og vi kommer med noget forskelligt allesammen, og der er ikke nogen der er bedre end andre, vi behandler hinanden ordentligt.. og så er det nogle knald gode instruktører vi har”, afslutter Anette Corfitzen med at sige til Middelfart AVISEN.