Tøjeksperten er butikken med den smarte touchskærm, der bliver brugt flittigt. Middelfart AVISEN vælger en kold onsdag at besøge Tøjeksperten butikken på Østergade 1. 

Idet man træder ind i butikken, får du en dejlig velkomst og bliver spurgt om du har brug for hjælp. Jeg får snakket med den meget smilende butikschef som har været i butikken i ti år. 

Thomas Andersen fortæller igennem sit meget store smil med det samme om deres smarte touchskærm, som de har fået i butikken. 

”Vi har den smarte touchskærm, hvor lagerpladsen er øget. Det vælges hos os, hvilken varer kunderne skal have, så kan de betale her, og få den tilsendt direkte hjem til kunden eller til butikken. Også hvis det er til en gave, så pakker vi den selvfølgelig ind. Men det som vi ikke har i butikken, kan bestilles her, så man handler online i butikken med os ved siden af så vi kan hjælpe. Tøjet sendes fra vores hovedkontor i Aalborg”, fortæller Thomas Andersen.

Touch skærm. Foto: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN


Unikt ved butikken 

Inde i butikken lægger jeg mærke til tøjstilen, som både er fra den smarte stil til den klassiske stil. 

”Vi har inde i butikken en meget klassisk stil, men også fået noget af det smarte, som f.eks. denimlook. Vi har derudover konfirmationstøj til drenge, som også både er klassisk og smart”, fortæller Thomas Andersen. 

I de ti år, hvor Thomas Andersen har været i butikken, har han fået faste kunder. Man kan se glæden i Thomas, når han fortæller om de faste kunder.

”Det betyder rigtig meget for mig at blive bekræftet i det, jeg laver. Det, at man taler med mange mennesker er godt – og glade mennesker, dem har vi rigtig mange af”, fortæller Thomas Andersen. 

Tøjeksperten har ligget på Østergade i 13 år, og der er sket nogle forandringer. En del af butikken er blevet lavet om, der er blevet tilbygget en afdeling mere, hvor Thomas afsluttende fortæller:

”Denne afdeling, som vi kalder det er lidt af den smarte stil, som kan ses. Det hele tilhører butikken, det er bare blevet lavet om, der er mere plads nu i butikken” 


annonce





 


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here