Den populære endagsfestival Rock under Broen kan i år fejre 30-års jubilæum med fuldstændig udsolgt. Derfor vil 20.000 mennesker været samlet til festivalen, som gæstes af flere danske artister. En menneskemængde i denne størrelsesorden skaber stor aktivitet på mobilnettet, hvorfor Telenor opruster dækningen i området på selve dagen.

Med et event som har meldt udsolgt, er der garanti for god stemning og højt humør, når der d. 8. juni spilles op til Rock under Broen i Middelfart.

Danmarks største endagsfestival har, i dette års udgave, otte danske kunstnere på plakaten, heriblandt Nik & Jay, The Minds of 99 og Gnags. Der er således musik for de unge såvel som de ældre, når festivalen løber af staben for 30. gang under den Nye Lillebæltsbro.

De mange artisters indtog er med til at skabe heftige belastninger på mobilnettet da erfaring viser, at gæsterne i løbet af dagen ønsker at dele de store musikalske oplevelser online med familie og venner.

“En vellykket festivaldag for de mange gæster, afhænger ikke kun af oplevelserne på selve festivalen, men i høj grad også af, at der er en velfungerende mobildækning. På de master som stilles op, kan vi se, at uploads står for en stor del af trafikken, da gæsterne poster store mængder content på de sociale medier. Dette gør det nødvendigt at opjustere mobilnettet, så alle kan få en god digital oplevelse” udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak

En god mobildækning er alfa omega

Til Rock under Broen vil Telenor rejse en ekstra mobilmast, som skal afhjælpe den stigende mobilaktivitet. Herved gøres det muligt for de forventningsfulde gæster at uploade fotos og videoer i massevis, samt kontakte hinanden i løbet af dagen på festivalen. Jesper Mølbak understreger dog ligeledes, at mobilen efterhånden bruges til meget andet end sociale medier. 

“Udover de mange uploads, bruges mobiltelefonen selvfølgelig også til helt basale ting som at betale og kontakte hinanden. Den gode mobildækning er derfor utrolig vigtig for, at en begivenhed som denne kan forløbe uden større digitale problemer” fortsætter Jesper Mølbak

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan hjælper vi 172 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.  

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/
https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/