Middelfart Døgnrapport

Her på Middelfart AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Fyns Politi. Du kan følge med på middelfartavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i privat beboelse

Mellem torsdag klokken 17:20 – 21:40 har der været indbrud på Sixtusvænget i Middelfart. Køkkenvinduet er blevet knust med en sten, og man har været rundt i hele huset, idet skabe og skuffer stod åbne. Under indbruddet er der blevet stjålet smykker.

Indbrud i privat beboelse

Mellem torsdag kloden 18:30 – 21:45 har der været indbrud på Sixtusvænget. En rude til tererasedøren er blevet knust, formentlig med en sten. Man er kommet ind i soveværelset med videre adgang til resten af husets rum, hvor skuffer og skabe er gennemrodet. Under indbruddet blev der stjålet smykker.

Indbrud i privat beboelse

Mellem torsdag klokken 17:15 – 21:45 har indbrud på Sixtusvænget. Man har fået adgang ved at knuse et vide med en sten, hvorefter man er kommet ind og har været hele huset igennem. Der er blevet stjålet smykker og to telefoner af mærket Nokia og Samsung.

Indbrud i privat beboelse

Mellem torsdag klokken 19:00 – 22:00 har der været indbrud på Vestre Hougvej, hvor et vindue er blevet opbrudt med et koben, hvorefter man er kommet ind. Man har været rundt i hele stueetagen samt kælder, og der er stjålet kontanter.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Fyns Politi i døgnrapporten.

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here