Se billederne: Nytårskur i Middelfart trak fulde huse

0
116
Laden på Hindsgavl Slot var stuvende fuld til årets nytårskur i Middelfart Kommune

De var der alle sammen. Virksomhederne, foreningerne, mange borgere og samarbejdspartnere. For at netværke og ønske hinanden et godt nytår. 

Borgmester Johannes Lundsfryd Jensen kom vidt omkring i sin tale, hvor afslutningsreplikken var, at vi kan gå ind i et nyt årti med masser af optimisme.

Boblerne var klar.

Fakta er da også, at Middelfart Kommune vokser. Knap 400 flere borgere er der blevet i kommunen i 2019. Erhvervsklimaet er blandt landets allerbedste. Jobskabelsen er i top og ledigheden i bund. Der investeres i skolevæsenet og arbejdes målrettet med udvikling lokalt. 

Det var en stolt Borgmester, der talte

Samtidig  kommer  2020 til at byde på et nyt stort og nationalt klimafolkemøde, som skal gøre en forskel for klima og den grønne omstilling, forklarede borgmesteren: 

– Vi har en unik position i Danmark. Og den forpligter. Derfor inviterer vi – sammen med Region Syddanmark – til hele Danmarks Klimafolkemøde den 27.- 29. august i Middelfart midtby.

– Og man kan ikke undgå at blive en smule ydmyg, når man oplever, hvor stor opbakningen er, når vi i vores lille hjørne af verden tager initiativet til at kalde hele landet sammen for at skabe handling, sagde borgmesteren blandt andet. 

  • Laden på Hindsgavl Slot var stuvende fuld til årets nytårskur i Middelfart Kommune

Godt håndværk og stærke fællesskaber

Det gode håndværk, engagerede unge og stærke fællesskaber blev også taget under kærlig behandling undervejs.   

Tusind tak til alle deltagende erhvervsfolk, foreninger, samarbejdspartnere og borgere for et flot fremmøde, gode snakke og en festlig kulisse.

Middelfart Kommune ser frem til et godt samarbejde i 2020.

https://www.ibc.dk/nyheder/infomoeder-paa-ibc/