Så blev RUB 2019 skudt i gang med The Minds of 99 i rød kulisse

0
185
Foto: Thomas Lægaard, Middelfart AVISEN

Middelfart AVISEN har flyttet redaktionen til Rock Under Broen lige under den nye Lillebæltsbro. Lige som publikum har vi også glædet os til at festen kunne begynde, følg med her på Middelfart AVISEN.

Der er næsten samme rutine hvert år, først er der den med køerne som starter stille og roligt på Fredericia siden af Lillebæltsbroen. Der er stillekørsel ind til vi selv som mange andre bliver sat af, og må i gang med folkevandringen.

Travlhed på vejene. Foto: Thomas Lægaard, Middelfart AVISEN

På vej ind mod selve pladsen sidder folk allerede langs skråninger på græsset, der er dem der sidder og små pimper og varmer om, der er dem der vil sidde dagen lang og nyde musikken og stemningen gratis. 

Folk hygger og er klar til god musik. Foto: Thomas Lægaard, Middelfart AVISEN

Der er folk på pladsen som har fundet deres festivaltøj og har været klar et stykke tid. Dem foran scenen som vil have det hele med og dem der sidder i deres stole mageligt.

Stilhed for Minds of 99 går på. Foto: Thomas Lægaard, Middelfart AVISEN

Der er en stor forventningsglæde foran scenen, publikum står klar til de første toner, fotograferne er klar til de første skud. Det er nærmest på slaget at Vagn Ove Hansen på vanlig vis bød publikum velkommen på old school versefødder eller rim om man vil. Publikum var mere end klar til at komme i gang og da bandet blev præsenteret, kunne man høre mange var kommet for at høre The Mind of 99.

Vagn Ove Hansen en institution til Rock Under Broen. Foto: Thomas Lægaard, Middelfart AVISEN

The Minds of 99 blev den forløsning en festival kræver for at komme godt i gang. Der gik ikke mange minutter før der var fællessang.

The Minds of 99 på scenen. Foto: Thomas Lægaard, Middelfart AVISEN

Det var ikke mange sange so vi fik lov til at høre før, at den første store regnbyge ramte folket. Det fik regnjakkerne frem. Det var heldigvis ikke noget der kunne ødelægge stemningen. 

Kreativ regnhat. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Festen er i gang og der går mange timer endnu før end det hel er forbi.