Taget på Jyske Bank Boxen var ved at lette flere gange, da Danmark vandt 17-28 mod Østrig. Stregspiller René Toft Hansen glæder sig over den højlydte opbakning.

Åh nej, kunne man mærke tilskuerne gispe flere gange i kampens indledning. Det danske ladshold fik en skidt indledning på kampen, men så kom der skik på Nikolaj Jacobsens tropper, der sejrede sikkert.

“Jeg ved ikke om vi var nervøse. Det fungerede egentlig meget godt, og vi kom til gode afslutninger, men vi brændte meget i starten af kampen og kom bagud med tre. Havde vi scoret, havde det set anderledes ud, men det var en tung start, og jeg er glad for, at vi fightede os ud af det, og kom på 8-11 ved pausen. I anden halvleg stod forsvaret kompakt, og vores 7 mod 6 fungerede godt,” siger René Toft til Fredericia AVISEN.

Det danske hold blev hurtigt kaldt sammen til en timeout, og her var instrukserne klare fra Nikolaj Jacobsen. 

“Han sagde, at vi skulle have mere fart i spillet, da det var lidt for langsomt. Vi kom egentlig også frem til chancerne, som vi skal score på. Vores fløje scorer normalt fra 0 grader, men de havde det lidt svært,” udtaler René Toft og kommer ind på kulissen:

“Det var fedt at spille i arenaen. Det er VM på hjemmebane, og der er fuld knald på. Vi glæder os til torsdag, og der kommer endnu mere knald på, og det får vi også brug for,” lyder det fra René Toft Hansen.

Se hele interviewet med René Toft her:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here