Politiet arbejder fortsat på at få identificeret de sidste fire personer. Det kom frem på pressemødet fra Politiet går i Odense her til morgen.

Yderligere to personer er omkommet ved togulykken på Storebælt i går kl.7.35.

De omkomne er fem kvinder og tre mænd.

“Vi har arbejdet med et tog med meget svære skader, så det har været vanskeligt at arbejde på toget,” siger Lars Bræmhøj, chefpolitiinspektør ved Fyns Politi.

“Vi arbejder så hurtigt, vi kan, for at få dem identificeret. Vi gør det under forholdsvist svære vilkår. Vi benytter tandkort og DNA, da nogle af dem er meget svært tilskadekomne. Vi er der nu, hvor vi er ret sikre på fire af dem”, fortæller chefpolitinspektøren og fortsætter:

“Vi arbejder så hurtigt som muligt på at give de pårørende vished. Og man arbejder fortsat på at identificere de sidste fire personer.

Trailer muligvis årsag til ulykke

Politidirektør ved Fyns Politi, Arne Gram udtrykte medfølelse med de efterladte og ofrene, og fortalte efterfølgende om det hårde døgn.

“Fyns Politi vil gerne udtrykke vores dybeste sympati, kondolence og medfølelse til de, der har været involveret og deres pårørende. Vi vil gøre opmærksomme på, at vi i den kommende tid vil stå til rådighed for folk, der har været involveret og måtte have spørgsmål,” siger Arne Gram.

Fyns Politi oplyste yderligere, at det ikke gav mening at melde små delkonklusioner ud endnu. De havde derfor ikke yderligere information.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here