Pia Becker modtager årets Handicappris

0
157
Borgmester i Middelfart Kommune Johannes Lundsfryd Jensen overrakte årets Handicappris til Pia Becker. Kunstneren bag prisen samt Gitte Nielsen, formand for kommunens handicapråd, var også til stede.

Handicaprådets Handicappris 2019 går til Pia Becker fra Strib for hendes store indsats for folk med handicap.

“Hun skaber en stjernestund for dem, der har allermest brug for det”. Det var en af begrundelserne for, at Pia Becker fik overrakt Handicapprisen 2019, da Middelfart Kommunes Handicapråd markerede FN’s Internationale Handicapdag tirsdag i Brenderup Aktivitetscenter.
Prisen, som består af et unikt kunstværk fra en lokal kunstner, tildeles en person, virksomhed eller organisation, som i særlig grad har ydet en indsats for folk med handicap i Middelfart Kommune.

I år blev det efter indstilling fra Perronen i Middelfart Kommune Pia Becker, der fik overrakt Handicapprisen. Pia Becker har været drivkraften bag flere tiltag for unge med udviklingshæmning. Blandt de mange initiativer, som Pia Becker står bag, står et samarbejde med den kendte kok Claus Holm. Sammen skabte de et koncept, hvor madinteresserede fra bosteder og beskyttet beskæftigelse kunne være sammen om madlavning og fest.

Pia Becker er også fodboldtræner i fodboldklubben MG&BK United, hvor hun træner et fodboldhold for unge med forskellige udfordringer. I den forbindelse har hun stablet et samarbejde med landsholdsspiller Christian Eriksen på benene. Christian Eriksen kommer ofte på besøg i klubben og inviterer de unge til landskamp.

Handicapprisen blev overrakt af Middelfart Kommunes borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

“Pia Becker skaber en stjernestund for mennesker, der i særlig grad har brug for det. På eget initiativ har hun givet uforglemmelige oplevelser til unge mennesker med udfordringer i livet. Jeg er stolt over, at en ildsjæl som Pia har hjemme i Middelfart Kommune, og sætter stor pris på hendes indsats,” siger borgmester i Middelfart Kommune Johannes Lundsfryd Jensen.

Også formanden for Middelfart Kommunes Handicapråd var til stede ved overrækkelsen.

“Pia Becker forstår virkelig at drage omsorg og sætte aktiviteter i gang. Så derfor er Pia den værdige modtager af Handicapprisen 2019. For hun er indbegrebet af en som gør en forskel,” siger formanden for Middelfart Kommunes Handicapråd Gitte Nielsen. 

http://bit.ly/rosalecture