Danmark vandt her til aften deres tredje kamp ved VM på hjemmebane i en noget uskøn kamp. Middelfart AVISEN fangede den nybagte far, Nikolaj Øris og hans holdkammerat Lasse Svan Hansen efter kampen.

“Det har været et vildt døgn. Det er nok de færreste der oplever at blive far og spille VM-kamp samme dag. Men jeg er glad, rigtig glad”, sagde Nikolaj Øris til Middelfart AVISEN efter kampen. Han ser dog frem til kampe mod mere regulære modstandere.

“De to næste kampe bliver meget anderledes. Det er mod europæiske hold, der spiller lidt mere som vi kender det. Det kan man vidst ikke sige om Saudi-Arabien”, sagde han med et grin.

Ses hele interviewet med Nikolaj Øris her:

Hans holdkammerat, Lasse Svan Hansen, glæder sig over sejren – selvom kampen ikke var skøn.

“Det er en rodet kamp. De får trukket rigtig meget tempo ud af kampen og spiller lange angreb, der får vores tempo ned i forsvaret”, sagde Lasse Svan Hansen til Middelfart AVISEN.

“Jeg er glad for, at vores 5-1 forsvar i anden halvleg var en succes. Der har vi fuldstændig styr på det, og får vel også den store sejr som vi skal – og så har vi også en fin følelse bagefter”, fortsatte han.

Se hele interviewet med Lasse Svan Hansen her:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here