Nyuddannede zoneterapeuter

0
130
Skoleleder: Gitte Lasota (Fredericia), censor: Margit Weidmann (Christiansfeld), Jeanette Deleuran (Vejle), Kristina Møller (Haderslev), Alice Vigen (Aabenraa), Jette Holbek Hansen (Stouby), Heidi Bornøe (Fredericia), Jane Gottlieb (Broager) og underviser: Helle Roed (Hobro)

Vi kan her ønske 6 nye zoneterapeuter tillykke med deres uddannelse. De har taget deres uddannelse gennem Lasota Terapi Akademiet Fredericia. De var til den afsluttende eksamen tirsdag den 3. december 2019. De er alle 6 enten i gang med at åbne egen klinik, eller integrere zoneterapibehandlingerne i deres eksisterende klinikker.

De 6 zoneterapeuter har gennemgået en uddannelse på knap 2 år og afsluttet med flot eksamen. De har gennem deres uddannelse fået en bred viden om kroppen, sygdomme og behandlingsteknikker, som de kan bruge i deres arbejde.

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor behandleren ved forskellige tryk kombinationer på fødderne kan være med til at skabe balance og energi i kroppen.

Klienterne der kommer til zoneterapi er meget forskellige. De kommer som helt nyfødte med kolik, som lidt større børn med astma, bihuler og ører smerter. De voksne klienter kommer bl.a. med fordøjelsesproblemer, bevægeapparatssmerter og hormonelle ubalancer.

Lasota Terapi Akademi i Fredericia ønsker de 6 nye zoneterapeuter tillykke og starter næste zoneterapi hold op til januar.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/