Der er brugt meget energi og vilje fra de to nye indehaveres side på at få indrettet den nye klinik Beauty by Autzen i centrum af Middelfart. Klinikken er derfor indrettet smukt og stilfuldt, og der er blevet skabt et stemningsfuldt rum for at kunne forkæle kunderne. Så nu bydes alle indenfor til en god oplevelse hos Beauty by Autzen. Vi besøgte den nye klinik og fik lov til at tage nogle billeder og få et godt indtryk af stil, design og stemning.

Foto: Middelfart AVISEN
Foto: Middelfart AVISEN

Man kan få en masse specielle skønhedsprodukter, udover at håret kan blive blive klippet, stylet, farvet og sat med kreativ energi.

Line Jørgensen og Mia Autzen er begge Middelfart-piger der er velkendte i byen, og nu håber at de får sat gang i deres nye klinik, hvor der er plads til det ekstravagante.

Foto: Middelfart AVISEN

“Her skal være plads til alle, store og små, unge og gamle. Så giver vi folk nogle virkeligt gode behandlinger, om det er håret eller en tur på vores varmebriks”, fortæller de.

Lørdag den 8. februar holder den nye klinik reception og alle er velkomne til at kigge forbi og se det nye sted.

Mia fortæller at stedet er et nyt koncept, hun gerne vil frem med.

“Det skal ikke bare være en salon. Det skal være en rigtig lækker klinik. Et venligt sted hvor man har lyst til at komme og få en rigtig god og venlig oplevelse”, fortæller Mia.

Foto: Middelfart AVISEN

“Jeg ønsker faktisk at vi skal have et mega rart og trygt sted for mine kunder, familie og venner, hvor vi bare kan hænge ud og have det mega godt sammen”, uddyber Mia.

Foto: Middelfart AVISEN

Mia og Line har gjort rigtig meget ud af at designe og indrette hele klinikken.

“Jeg elsker og har altid gået meget op i ting og sager og har en meget vild fantasi”, siger Mia.

Foto: Middelfart AVISEN

“Jeg har været rundt for at få mange af tingene speciallavet eller hentet hjem fra udlandet”.

Foto: Middelfart AVISEN
Foto: Middelfart AVISEN