Ny ledende overlæge på Anæstesiologisk Afdeling i Vejle og Middelfart

0
161
Foto: Charlotte Dahl, Sygehus Lillebælt

Anæstesiolog Karina Bækby Houborg er 1. februar 2019 tiltrådt som ny ledende overlæge på Anæstesiologisk Afdeling på Vejle og Middelfart sygehuse.52-årige Karina Bækby Houborg kommer fra en stilling som lægelig funktionsleder ved Bedøvelse og Operation på Århus

Universitetshospital. Hun fik sin hoveduddannelse i anæstesi og intensiv medicin i 2010 og har siden arbejdet på Århus Universitetshospital. Først som afdelingslæge på Anæstesiologi/Intensiv-afdelingen og siden som overlæge samme sted. 


– Jeg glæder mig til at lære et nyt sygehus og en ny region at kende – og til at samle trådene fra de felter, jeg har arbejdet med, i min nye funktion. I mit arbejde vægter jeg et stærkt samarbejde og en god kommunikation meget højt, og jeg ser frem til at skulle favne en hel afdeling og ikke kun et afsnit, siger hun. 

I 2015 blev Karina Bækby Houborg lægelig funktionsleder på urinvejskirurgisk operationsafsnit på Operation og Intensiv Syd, inden hun i august i år skiftede til Bedøvelse og Operation.

Karina Bækby Houborg er uddannet læge fra Syddansk Universitet og har en Ph.D. i medicin fra Århus Universitet. Hun er gift og har fire børn.