Multitryk-Fyn trykker så det rykker

0
511

Lone Jensen ejer Multitryk-Fyn på Østergade 28 i Middelfart. I denne film fortæller hun stolt om sin forretning og alle de ting, hun er med til at trykke for sine kunder.

multitryk-fyn
Multitryk-Fyn butik udefra. Foto: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Vejret er virkelig trist, men det forhindrer ikke Middelfart AVISEN i tage at smut forbi gågaden i Middelfart, som vi gør så tit. Her kommer vi forbi et lille fint hvidt hus med skiltet: ”Multitryk-Fyn trykker så det rykker”.

I forretningen bliver man mødt af to meget søde og smilende personer. Den ene er indehaveren Lone Jensen, der gennem 10 år først havde til huse hjemme, inden hun den 1. juni 2012 rykkede til den nuværende adresse.

Den anden smilende person er praktikanten Anita Sinatzeek Hansen, der er glad for at være der, og iøvrigt kun kan rose sin søde chef.

Der er mange fine ting i butikken, man skulle ikke tro, at der kan trykkes alt muligt på næsten alle ting, men Lone Jensen kan helt sikkert trykke alt.

”Skal du have en gave til din mand eller kæreste, så kan du bare komme ind til mig, købe underbukser her ved mig eller have dem med, som du har måske købt i forvejen, så trykker jeg på dem dit navn eller noget andet som du ønsker”, fortæller Lone Jensen.

Ønsker du at se mere til butikken og se de flotte ting, som Lone Jensen laver, så se filmen her