Mødet med den hyggelige butik – Takt & Tone

0
322
Fotograf: Sabina Mehic. Middelfart AVISEN

Takt og Tone er en butik, som der har været i Middelfart længe. Middelfart Avisen valgte at gå ind til butikken, og fik en snak med indehaver Anders Lassen. Anders fortæller, at butikken har haft 20 års jubilæum. 

Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

En kold og grå onsdag morgen, vælger Middelfart AVISEN at tage ud og besøge butikken Takt & Tone. Middelfart AVISEN har netop parkeret ved siden af Café Razz med den smukke udsigt udover de to broer og Lillebælt.

Det er hyggeligt at gå forbi julebyen, pynten er ved at komme op på de små huse. Juletræet er pyntet, duften af brændte mandler, stemningen af jul kunne man mærke. 

Vi går forbi butikken Takt & Tone for at se, hvordan det står til med denne butik. Inden man når at komme ind i butikken, bliver man mødt af Anders, som står med det største smil på læben.

20 års jubilæum

Vi får en snak om hvem han er, og hvor længe Anders har haft butikken i Middelfart. 

‘’ Jeg har lige haft 20 års jubilæum, det er hyggeligt at drive denne butik, har altid levet af at spille, siden jeg var otte år. Det er fantastisk at have butikken, når man kan lide det man laver, og man har passion for musik’’, siger Anders Lassen

Service i verdensklasse

Anders har haft butikken i 20 år, men er altid med til at give god service med i bagagen til sine kunder. 

‘’ Har mine kunder brug for hjælp med nogle af deres instrumenter, så tilbyder jeg min hjælp ved at køre ud til dem og hjælpe med problemet’’ 

Trods den service som Anders tilbyder, er han meget glad for sin butik, og sine kunder som kommer fra Sjælland og Sønderjylland.

”Jeg ar kunder mange steder fra, også fra Sjælland og Sønderjylland, og jeg sælger også til skoler, privatskoler og efterskoler. Der sælges mest af guitar og keyboard til skolerne”

Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

Fysisk butik vs online 

Men forandringer er der alligevel, hvor Anders mener, at onlinesalg har taget over. Men ligeledes fortæller, at butikken kører for de faste kunder som han har.

‘’ Så længe, der er kunder, så driver jeg min butik stadig, der er bare meget onlinesalg nu i dag. Især de unge mennesker handler meget på nettet, snart så holder de også julefrokost på nettet”, siger Anders med et kæmpe smil på læben.

Med den service Anders kan tilbyde en, kan han også give en hjælpende hånd, hvis man har problemer med sin næse.

Papirlommetørklæder

Efter vores lille fotografering, går Anders bag disken og hiver en pose frem, hvori han kommer gående imod mig og giver mig en pakke papirlommetørklæder.

” Jeg kender følelsen når man kommer ind fra kulden, og man kommer ind i varmen så ens øjne og næse begynder at løbe. Så er det altid godt, at man lige har en pakke lommetørklæder med sig” siger Anders med smil på læben og efterfulgt af en kæmpe latter.

Mødet afsluttes på en god og hyggelig måde, hvor alle får grint og man får en lille gave med hjem af butikken Takt & Tone.

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here