Han har kokkereret for Kongehuset, lært seerne at spise & spare på TV og skrevet masser af bøger om madlavning – nu kommer han til Middelfart

På søndag kl. 10 kigger kok Jesper Vollmer forbi Nytorv i Middelfart, for at vise dig, hvordan du kan spare en mindre formue på madbudgettet og undgå madspild i juledagene.

Og bare rolig; Jesper er absolut ikke fanatisk om, at du skal leve på discountmanér, eller at vi ikke må nyde julens søde forkælelse. Men man kan sagtens stramme lidt op på overfloden, UDEN at nogen kigger skævt til årets vært eller værtinde.

Så kig forbi og få de bedste pointer fra Jespers eget liv som kok og familiefar, og som manden i huset der naturligvis kokkererer i julen. Hør små anekdoter fra det kongelige køkken, som Jesper stod for i 10 år, og hvor omtanke og fokus på madspild bestemt ikke er fremmedord.

Få også masser af små fifs og tricks, du kan arbejde videre med derhjemme, så du får en lidt billigere og måske endda bedre jul uden så meget madspild. Og med en meget bedre samvittighed.

Det er gratis at deltage i arrangementet, som er et led i Global Goals Tour, der sætter fokus på de 17 verdensmål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here