Middelfarter kom hjem med en super flot andenplads i dart

0
625
Ejby Dartklub landsholdet afsted i Spanien til turnering. Fotograf: Carsten Jensen

Middelfart AVISEN talte med Carsten Heine Jensen, som er onkel til Nikki Heine Nielsen. Nikki Heine Nielsen en fyr på 23 år, der spiller dart i Ejby Dartklu. Han er på også landsholdet, og stolt kunne Nikki tage hjem fra Spanien til Danmark med en flot andenplads.

“Når man siger dart, tænker folk med det samme, at det bare er druk og ingen seriøsitet i det. Men der tager mange fejl, for dart kan være så meget andet. For os er det en sport, som vi virkelig går op i,” fortæller Carsten Heine Jensen  til Middelfart AVISEN.

Vi blev ringet op af en meget stolt kæreste til Nikki Heine Nielsen. Freja Flügel Rubin, der fortæller hvor meget det betyder for hende, at hendes kæreste er på landsholdet i dart og er lige nu i Spanien for at kæmpe om den store præmie.

”Han ligger liv og sjæl i det. Jeg spiller også selv dart, men Nikki har overhalet mig i, hvem der er bedst, der er han,” fortæller Carsten Heine Jensen og griner.

Ejby Dartklub

Carsten Heine Jensen nævner lidt, at der er mange som har fordomme om at dem, som spiller dart. Mange tror, at det er dem, der hænger ud på en bodega og drikker masse af øl, og er fulde hele tiden, men det kan Carsten Heine Jensen forstå.

”Det handler ikke om druk, selvfølgelig er der også en enkelt øl, men vi går meget op i det. Vi er 12 stykker, som er af sted, det er fjerde gang, at vi er af sted. Vi er meget stolte over det”, fortæller Carsten Heine Jensen.

Ejby Dartklub er en meget seriøs klub, og de går alle meget op i, at der skal skabes noget magi og nogle gode resultater.

Nikki Heine Nielsen. Fotograf: Carsten Heine Jensen.

Støtte fra hele familien

Nikki Heine Nielsen har trænet hårdt og lagt alt i darten.

”Nikkis mormor og lillesøster, og mig er alle sammen samlet for at støtte ham i det, som han brænder for. Vi går ligeså meget op i det, som han selv gør, og så er vi stolte af ham”, fortæller Carsten Heine Jensen

Mormor har fulgt Nikki i tykt og tyndt, hun er den største støtte, som han kan have. Men det er heller ikke altid, der er en middelfarter som er på landsholdet og som er med i Spanien i kamp om den største pokal indenfor dart.

Andenplads

Turneringen og konkurrencen var hård, men det betød ikke, at Nikki Heine Nielsen gav op, han kæmpede, men sejren løb Polen med.

Men stolt kan Nikki Heine Nielsen tage hjem til Danmark med en rigtig flot andenplads, og være glad for, at han bare 23-årig gammel er nået vidt med sin sport.

”Vi er en lille familie, men vi er der for hinanden igennem alt, vi er super glade for det, som Nikki har udført og det spil han har gennemført,” fortæller en meget glad onkel, Carsten Heine Jensen.

Nikki Heine Nielsen tager en super flot andenplads i dart med hjem. Fotograf: Carsten Heine Jensen.