En fejl i produktionen af de specialfremstillede klinker, forsinker arbejdet i Bykvarteret.

Projektet skrider frem i Bykvarteret, men desværre er arbejdet med belægningen nu sat på ufrivillig pause. Der er sket en fejl i produktionen af klinkerne, som skal bruges i Bykvarteret, og holdet bag KlimaByen har været nødt til at sende hele leverancen retur til leverandøren.

Dermed bliver arbejdet i Bykvarteret forsinket, og det går i høj grad ud over anlægsarbejdet i Smedegade, hvor entreprenøren skulle i gang med fortovene. Der er heldigvis håb forude, da leverandøren har sat alle sejl til, for at den nye leverance bliver leveret allerede om 6 uger og ikke 12 uger, som er den normale leveringstid.

For at forbedre de nuværende forhold for beboerne i Smedegade, bliver der lagt gangplader ud på begge fortove, og der lægges grus på kørebanen. Når entreprenøren kan genoptage arbejdet, forventes det sidste anlægsarbejde at tage ca. 4 uger. Herefter er arbejdet færdigt, og beboerne i området kan nyde den nye belægning.

Forsinkelserne i Smedegade vil ikke få indflydelse på den samlede tidsplan og vi forventer stadig Bykvarteret kan åbne som planlagt den 1. august 2019.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here