Middelfart Håndboldklub rykkede op i 3. division

0
142
Foto: Middelfart Håndboldklub

Middelfart Håndboldklub rykkede i søndags op i 3. division. Det skete efter en sejr på 33-21 mod He-Ry 67.

Middelfart HK har været suveræne sæsonen igennem, og det kulminerede i søndags, da de rykkede op i 3. division.

Det var dog ikke en hvilken som helst kamp, da Middelfart-truppen godt kunne mærke, at der var et andet pres på end normalt, men på en god måde. Blandt andet var der 200 tilskuere tilstede i Lillebæltshallen.

“Vi var nok lidt mere nervøse end vi plejer at være, taget kampens betydning i betragtning. He-Ry 67 var begyndt at komme bedre med i tabellen, og kunne være kommet tættere på andenpladsen. Kampens betydning gjorde os lidt mere opsatte, og selve kampen var også lidt speciel. For første gang i lang tid prøvede vi, at nogle spillede 7 mod 6 mod os. Det skulle vi lige indstille os på, og det fik vi gjort efter 15 minutter og gik til pause foran med seks og endte med at vinde kampen sikkert,” siger Middelfart-spilleren, Christian Johansen, til Middelfart AVISEN.

Hvordan er det at have sikret sig oprykningen?

“Det er skønt. Sidste år, da vi spurgte Søren Hougaard om han ville træne os, sagde jeg, at holdet var til at rykke op, så vi havde sat os selv under pres. Set over hele sæsonen har vi kun været presset i en eller to kampe, så vi har været ret suveræne,” forklarer Christian Johansen.

Ambitionen er klar for Middelfart HK, når de til næste sæson spiller i 3. division. De er ikke rykket op for at blive det tynde øl.

“Vi vil gerne spille med i toppen omkring de øverste 2 pladser, og det tror jeg også, at vi kommer til, især hvis vi får et par forstærkninger. Vi er allerede i dialog med forskellige spillere fra et højere niveau. I løbet af sæsonen har vi mødt SUS Nyborgs 2. divisionshold i pokalturneringen, hvor vi kun tabte med to og endda følte os bortdømt, og vi har spillet otte træningskampe mod 3. divisionshold, hvor vi kun har tabt den første af dem. Så vi har niveauet til at være med i toppen,” udtaler Christian Johansen.