Middelfart Apotek anbefaler midler mod allergi og solcreme

0
83

Der er sæson for allergi og solen er for alvor kommet frem. Middelfart AVISEN har derfor alteret sig med Middelfart Apotek, der kommer med anbefalinger.

Farmaceut Hao Toan Pho står klar hos Middelfart Apotek til at vejlede inden for alle felter. Det første, som vi spurgte ind til er allergier, hvor man kan forebygge med rhino horn.

“Hvis man har været udsat for pollen er det en god idé at få skyllet sin næse igennem med en rhino horn. Man kan forebygge ved at bruge den, og hvis pollentallene er høje, skal man bruge mere,” siger Hao og kommer ind på øjendråber:

“Der findes lidt af hvert. Vi har nogle, som virker her og nu, nogle virker i 12 timer, så det passer med dråber morgen og aften. Vi har også nogle, som stabiliserer cellerne i øjenene så de ikke er så sarte. Hvis man gnider meget i demf er det rart med almindelige dråber,” forklarer Hao.

Hao har også anbefalinger, når det kommer til solcreme.

“Vi har vores egen serie fra apoteket. Solcreme er vigtigt nu her, hvor solen kommer frem, så man skal huske at beskytte sig od hudkræft, og det skal man forebygge. Vi har noget med både OVA og OVB-filtrer, som vi har faktor 15, 30 og 50,” siger Hao og fortæller, at det fås i alle mulige former.

Se alle Haos anbefalinger i de to indslag, der handler om allergi og solcreme.