Lørdag den 24. november kl. 10.00 lægger tryllekunster Anders Møller vejen forbi Nytorv i Middelfart. Det sker som led i den såkaldte Global Goals Tour, som skal formidle FN’s 17 verdensmål til danskerne. Anders Møller overrasker, underholder og fascinerer i sit show, som har verdensmålene som rød tråd. Efter showet er der trylleskole for børn og flotte verdensmålskort til de første 100 børn og unge. 

Tryllekunstner Anders Møller leverer magisk underholdning i topklasse, og med sin charmerende stil kan publikum godt glæde sig til et show fyldt med forbløffende magi blandet med en stor portion humor.

Med mere end 10 års erfaring, flere hundrede shows for publikummer i alle størrelser, TV-optrædener samt afholdelse af workshops og seminarer for andre tryllekunstnere har gjort, at Anders Møller i dag er en af Danmarks førende tryllekunstnere.

Anders skaber magi, der overrasker, underholder og ikke mindst fascinerer, og så har han hele tiden publikum i centrum – også til lørdags show, som har FN’s 17 verdensmål, som omdrejningspunkt.

Efter showet vil Anders holde trylleskole, hvor de første 100 børn og unge i hver by får et sæt af de flotte verdensmåls-tryllekort.

Herefter lærer Anders børnene et utroligt trylletrick, som de kan gå hjem og imponere venner og familie med.

For en bedre fremtid
Middelfart Kommune har valgt at være en del af Global Goals Tour sammen med 47 andre danske byer.

Kampagnen indebærer, at der op mod jul vil være to mindre pop-up-arrangementer, mens kampagnen besøger Middelfart Kommune med seks forskellige temadage i løbet af 2019.

– I Middelfart Kommune arbejder vi målrettet med klimaløsninger og bæredygtighed. Derfor har det været helt naturligt for os at blive en del af Global Goals Tour. Det er vigtigt at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål og få fokus på, hvad vi kan gøre for at skabe en bedre fremtid for verden – både som samfund og som enkeltindivider og ved at formidle verdensmålene i børnehøjde, som vi gør på lørdag, forklarer borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd Jensen.

FAKTA

I 2015 gik 193 lande sammen om 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Verdensmålene har vundet enorm udbredelse, men i Danmark kender kun 16% af danskerne til målene. Det skal DANMARK FOR MÅLENE lave om på.

DANMARK FOR MÅLENE er en kampagne, som skal få alle med på holdet: borgere, byer, forskere, skoler, politikere, organisationer og virksomheder.

DANMARK FOR MÅLENE skal føre til, at vi i Danmark stiller med et af verdens bedste hold for FN’s 17 verdensmål.

DANMARK FOR MÅLENE omfatter Global Goals Tour – et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede de 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde.

Med Global Goals Tour har DANMARK FOR MÅLENE ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskerne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here