Kommunaldirektør Steen Vinderslev skifter til Furesø Kommune

0
278
Steen Vinderslev får nyt job.

Middelfarts Kommunaldirektør gennem godt 8 år, Steen Vinderslev, har fået nyt job som kommunaldirektør i Furesø Kommune, hvor han tiltræder 1. august.

Furesø Byråd traf onsdag den 26. juni beslutning om at ansætte Steen Vinderslev i den ledige stilling som Kommunaldirektør.

Steen Vinderslev har været i Middelfart Kommune siden 2000, hvor han blev ansat som direktør for centralforvaltningen. 

Steen Vinderslev udtaler:

– Det har været et privilegie at være en del af holdet i Middelfart Kommune gennem alle årene. Samarbejdsorienterede byråd og særdeles kompetente borgmestre har givet det bedste grundlag for mit og de øvrige ansattes virke.

– Jeg har sat utroligt meget pris på at være ansat i Middelfart Kommune og har haft et meget stort rum at arbejde i samt masser af gode relationer til borgere, erhvervsliv og kolleger. Jeg har nu været ansat i 8 år som kommunaldirektør og har lyst til nye udfordringer i mit arbejdsliv. Det har jeg fundet i Furesø Kommune, der, som Middelfart, er en meget stærk bosætnings- og erhvervskommune med et solidt økonomisk fundament. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i Furesø, og give mit bidrag til den videre udvikling der, siger Steen Vinderslev.

Borgmester Johannes Lundsfryd Jensen siger:

– Steen har ydet en formidabel indsats i Middelfart Kommune gennem de sidste 19 år. Han har sat præg på utroligt meget og været en helt central spiller i udviklingen af den Middelfart Kommune, vi kender i dag. Vi har i Byrådet haft en sikker og udviklingsorienteret sparingspartner, der har formået, sammen med den øvrige organisation, at skabe grundlaget for en stærk kommune og gode beslutningsprocesser i Byrådet. Jeg har været meget tilfreds med den betjening og rådgivning, som Steen har ydet, og jeg ønsker ham al det bedste i Furesø. Nu går vi i tænkeboks og vurderer på situationen, samt hvilket setup vi skal køre med frem til, der er ansat en ny kommunaldirektør.