Kom og lyt i klub – ny sæson af de Klassiske Lytteklubber på KulturØen

0
173
Foto: Klassisk_klub_DR

Biblioteket på KulturØen inviterer til Klassiske Lytteklubber, som her i foråret har både en dansk og en russisk komponist på programmet samt en blokfløjtevirtuos.

Hvis du kan lide at lytte til klassisk musik og dele dine musikalske oplevelser med andre, er Lytteklubberne på Biblioteket på KulturØen sikkert noget for dig. Én gang om måneden i årets første tre måneder inviterer musikbibliotekar Dorte Søndergaard til Lytteklub, hvor det er den klassiske musik, der er på dagsordenen. Og her kan du både blive klogere på værket og komponisten samt dele din egen mening om musikken.
 

Det skal vi lytte til og tale om i den kommende sæson
Mandag den 28. januar: Michala Petri og barokken 
I januar er det ingen ringere end den danske blokfløjtevirtuos Michala Petri, der er på programmet i Lytteklubben. Hun er et fænomen i dansk musikliv og har i et halvt århundrede udforsket blokfløjtens natur, og med utrættelig energi har hun stillet sig i spidsen for en udvikling af instrumentets repertoire.
 

Mandag den 25. februar: Hans Abrahamsen og værket “Let me tell you”
Den store danske komponist Hans Abrahamsen modtager Léonie Sonnings Musikpris 2019 ved en koncert den 26. april 2019 i DR Koncerthuset. Så i februar sætter Lytteklubben spot på Abrahamsens prisvindende værk “Let me tell you”, der tager udgangspunkt i Ofelias replikker fra Shakespeares “Hamlet”.
 

Mandag den 25. marts: Musorgskijs orkesterværk “Udstillingsbilleder” 
I marts rundes sæsonen af med den russiske komponist Musorgskij og hans vigtige orkesterværk “Udstillingsbilleder”. Værket er en musikalsk billedkavalkade, hvor man ligesom på en kunstudstilling går fra billede til billede. Og så er værket et af de mest populære russiske orkesterværker. 

Sådan foregår det

Lytteklubberne foregår i Tænketanken på KulturØen i Middelfart alle de nævnte datoer kl. 16.30-18.00. Det er gratis at deltage i Lytteklubberne, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

https://www.laterrazza.dk/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here