Klaverkoncert med klassik musik og lokal pianist

0
646
Foto: PR: Heine Skov Jensen

Vi varmer op til Hindsgavl Festival med klaverkoncert på KulturØen, hvor Heine Skov Jensen, som er bosat i Middelfart, vil spille værker af bl.a. Chopin og Debussy. Det er mandag den 27. maj kl. 19.00, de skønne toner vil fylde Middelfartsalen.

Hvis du er vild med klassisk musik og næsten ikke kan vente, til Hindsgavl Festivalen begynder i juli, er der godt nyt: På KulturØen varmer vi nemlig op til festivalen med en klassisk klaverkoncert med den dygtige og erfarne pianist Heine Skov Jensen.

Heine Skov Jensen er uddannet på konservatoriet i Århus og i Amsterdam, og han har både modtaget priser og legater, været solist hos Århus Symfoniorkester samt deltaget i masterclasses i ind- og udlandet. Heine arbejder som organist i Bramdrup Kirke og som klaverlærer i Middelfart Musikskole sideløbende med, at han spiller koncerter. 


 Når Heine Skov Jensen giver koncert i Middelfartsalen den 27. maj, bliver det med et alsidigt klassisk program. Bl.a. vil der være kendte klassiske kompositioner af Grieg og Debussy, men også lidt mindre kendte numre af bl.a. den finske komponist Heino Kaski og norske Christian Sinding.

Det er mandag den 27. maj kl. 19.00-20.00, du kan høre Heine Skov Jensen i Middelfartsalen på KulturØen.

Billetter koster 80 kr. og kan købes på www.middelfartbibliotek.dk 

Der er gratis adgang for musikskoleelever fra Middelfart Musikskole.  

http://bit.ly/sofielindelecture