Solen skinner over Middelfart, det er en dejlig dag, Middelfart AVISEN har lige været rundt i Middelfart By, men vælger at forlade bymidten, og tage køreturen ud til industrikvarteret ved Jyllandsvej, og drejer ind på Nyvang, hvor SPORT 24 OUTLET ligger.

Jeg kommer ind i butikken, hvor jeg bliver mødt med et varmt smil af medarbejderne. To medarbejder går rundt i butikken og hjælper kunder. Jeg kommer i snak med den søde butikschef, Malene Thornøe.

Jeg spørger hende om, hvad der bliver mest solgt nu op til julen. Hvor hun straks udbryder: ”Det er vores skiundertøj, som mange køber. Både til voksne og børn, mange skal nok ud at stå på ski i vinterferien”.

Skiundertøj. Foto: Sabina Mehic. Middelfart AVISEN

Malene fortsætter med at fortælle, hvad der mere er populært hos dem og hvad der bliver mest solgt af til julen.

”Sko er også meget populære ved os, og mange køber dem her. Vi har et kæmpe skoudvalg”, fortæller Malene Thornøe.

Malene viser mig hen til deres skoafdeling, og jeg kan nu se, hvad de mener med ”kæmpe skoudvalg”, får taget et billede af EN af deres hylder med sko, hvorpå jeg kan se der er flere rundt omkring mig, så har du brug for nogle gode sko, så har Sport 24 Outlet de rigtige til dig.

En af hylderne hvor der er sko i butikken. Foto: Sabina Mehic. Middelfart AVISEN
Fitness tøj. Foto: Sabina Mehic. Middelfart AVISEN

”Vores løbetøj og cykeltøj som vi har hængene her, er der også mange af vores kunder, der spørger efter. Især når folk skal ud og løbe marathon, vi har jo også mange cykelskove her i Middelfart, fortæller Malene.

Der er tøj til hele familien i Sport 24 Outlet, og der er mange slags kunder som kommer ind i butikken.

”Det er meget bredt. Der er selvfølgelig børnefamilier som kommer ind, men vi har mange i den ældre generation faktisk. Det er noget andet, end da jeg arbejdede i Odense”, fortæller Malene.

Ikke nok med at den ældre generation besøger butikken, så fortæller Malene også grunden til at den ældre generation besøger butikken fremfor de unge: ”De ældre vil hellere se varen fysisk, hvorimod de unge er mere trygge ved webshoppen, end den ældre generation er”

Tak for besøget!

Oplevelsen i butikken og mødet med den søde og snaksaglige butikschef Malene Thornøe var hyggeligt. Tak for besøget!

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here