Middelfart AVISEN besøger Le Klips frisørsalon på Strib Landevej 7b. En frisørsalon med en beliggenhed, udenfor Middelfarts midtbys travlhed med plads til velvære og lækkert hår. Det er en meget stolt indehaver af Le Klip, Sabrina Therese Juhl Kristensen, der fortæller om sin salon og om sit fantastiske frisørteam

Mødet med indehaveren Sabrina Therese Juhl Kristensen var en dejlig oplevelse. Det kæmpe smil og den varme velkomst som Sabrina byder ind føles rigtigt. Hun er ikke bleg for at snakke med os, og fortæller meget stolt om sin frisørsalon og om sit frisørteam.

Sabrina Therese Juhl Kristensen er altid med på at yde sit bedste, og give sine kunder en professionel, men også en meget personlig behandling. Der skal være plads til alle, ikke alle kunder er ens, så de skal behandles individuelt.

Le Klip startede Sabrina i 2007, hendes start og det at ligge udenfor Middelfarts midtbys travlhed betyder meget for hende.

”Vi ligger lidt væk fra stress og jag, men vi har nogle rigtig gode parkeringsmuligheder, hvilket vi tit får at vide. Den kombination er vores kunder glade for”, fortæller Sabrina Therese Juhl Kristensen

Le Klip prøver altid at være med de nye trends og holder altid øje med, hvad der er populært både blandt de voksne, men også de unge.

Ikke nok med, at Le Klip forkæler hverdagskunder, så er de også en gang om året med, når Middelfart Ungdomskole afholder workshop for konfirmander. Her sætter de hår på konfirmanderne og styler dem.

” I marts måned har Middelfart Ungdomsskole også en musical, hvor vi er nede og hjælpe en hel uge med at lægge make up og sætte hår på dem”, fortæller Sabrina Therese Juhl Kristensen.

Se filmen, hvor Sabrina Therese Juhl Kristensen fortæller om Le Klip.