Middelfart Døgnrapport

Her på Middelfart AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Fyns Politi. Du kan følge med på middelfartavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i privat beboelse

På Åbjergvej i Brenderup har der været indbrud i Brenderup har der været indbrud mellem lørdag klokken 17:30 – 20:15. Der er sport af færden i stueetagen, og der er stjålet pung indeholdende kontanter, nøgle, kørekort, sundhedskort mv. Derudover en æske med cubanske cigarer og en flaske whisky.

Indbrud i privat beboelse

På Omøvænget i Middelfart har der mellem onsdag klokken 11:00 – 15:00 været indbrud. Man er kommet ind via et stuevindue, der formentlig er opbrudt med et koben. Fra huset er der blevet stjålet smykker.

Indbrud i privat beboelse

Mellem lørdag klokken 10:30 – 19:10 har der været indbrud på Lillebæltsvænget i Middelfart. Der var spor af færden i store dele af huset, og skuffer og skabe er gennemrodet. Under indbruddet blev der stjålet smykker.

Hærværk

På Postbakken i Nørre Aaby har der mellem d. 1. december klokken 01:30 – 11:30 været hærværk på en Opel Corsa i mellemgrå. Begge dæk i passagersiden er skåret op med en ukendt genstand.

Hærværk

Mellem lørdag klokken 01:30 – 11:30 har der på Postbakken i Nørre Aaby været hærværk på en Seat Leon i sort. Begge dæk i passagersiden er skåret op med en ukendt genstand.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Fyns Politi i døgnrapporten.

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here