Biblioteket byder velkommen til en ny sæson med de populære læsecaféer. Der læses og snakkes i både Ejby, Nørre Aaby og på KulturØen. 

Nu hvor julemaden er sunket og den sidste nytårsraket skudt af, tager vi hul på et nyt år og på en ny sæson med Åbne Læsecaféer. Her skal vi læse gode bøger, der lægger op til beringende samtaler om næsten alt mellem himmel og jord.

Hvad skal vi læse, og hvornår skal vi mødes?
På Ejby Bibliotek er det Maria Guldager Rasmussen, der har udvalgt bøgerne til forårets læsecaféer. Og i denne sæson skal deltagerne læse tre romaner, der alle kredser om temaet erindring. Den første roman er “Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd” af Rachel Joyce. Herefter følger en chilensk roman, “Måder at finde hjem på” af Alejandro Zambra, og til slut rundes der af med romanen “Island” af Peter Højrup.
 

På Ejby Bibliotek er der Åben Læsecafé tirsdag den 29. januar, tirsdag den 26. februar og tirsdag den 26. marts. Alle dage kl. 11-12.

På Nørre Aaby Bibliotek tager Birgitte Juhl imod, når der i løbet af dette forår skal læses tre gode romaner. Først er det “Erindring om kærligheden” af Kirsten Thorup, der er på programmet. Herefter følger Jens Blendstrups bog “Gud taler ud”, og til slut læses der “Den svovlgule himmel” af Kjell Westö.

På Nørre Aaby Bibliotek er der Åben Læsecafé torsdag den 31. januar, torsdag den 28. februar og torsdag den 11. april. Alle dage kl. 11-12
 

På Biblioteket på KulturØen lægger alle læsecaféer op til et af forårets mange spændende arrangementer. I januar lægger vi ud med at læse “Kort over Paradis” af Knud Romer, da forfatteren måneden efter kommer og fortæller om sit arbejde med bogen. 

Herefter følger den islandske roman “Stiklingen” af Auður Ava Ólafsdóttir. Heri rejser en ung mand fra Island til en forsømt klosterhave med tre rosenstiklinger i rygsækken. Og roser skal det også handle om, når kunstner Nina Ferlov i foråret udstiller sine smukke rosenakvareller i Bjerget på KulturØen, og når rosengartner Knud Pedersen holder foredrag om roser sidst i marts.

I marts er det den nyeste roman, “de”, af Helle Helle, der skal læses i læsecaféen, da Helle selv lægger vejen forbi KulturØen for at fortælle om bogen.
Og endelig rundes forårets læsecaféer af med Tænkepausen “Kreativitet” af Jan Løhmann Stephensen fra Aarhus Universitet. Jan Løhmann kommer og gør os klogere på begrebet kreativitet ved en Oasecafé på KulturØen til april.

På Biblioteket på KulturØen er der Åben Læsecafé onsdag den 23. januar, onsdag den 20. februar, onsdag den 6. marts og onsdag den 3. april. Alle dage kl. 11-12

Sådan deltager du 
Bibliotekerne skaffer de bøger, der skal læses, og den aktuelle bog kan afhentes og lånes på det pågældende bibliotek ca. en måned inden, den er på programmet i læsecaféen.
 

Det er gratis at deltage i læsecaféerne, og tilmelding er ikke nødvendig. Hent en samlet folder med alle titler og tider på dit lokale bibliotek eller læs mere på 

Vedhæftede filer

IMG_3491.JPG
IMG_3493.JPG
firkant_ikon_fredagscafe_grøn_medium.jpg


  
http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here