Glæden ved at gå

0
76
Foto: PR Anna Skyggebjerg

Anna Skyggebjerg har skrevet en personlig og inspirerende bog om at gå tur. Og denne enkle aktivitet er i sin yderste konsekvens faktisk en revolutionær praksis. Hvis du vil høre mere om, hvordan dét hænger sammen, kan du opleve Anna Skyggebjerg fortælle om sin bog, når hun torsdag den 25. april gæster Oasen på KulturØen kl. 16.00

Sidste år udgav forfatteren Anna Skyggebjerg en lille, fin bog om de både mentale og fysiske gevinster, der er ved at gå en daglig tur. Det lyder så simpelt, og det er det egentlig også. Alligevel er der meget at sige om gåture, og det vil Anna Skyggebjerg gøre, når hun med udgangspunkt i bogen “Gå tur – om glæden ved at sætte den ene fod foran den anden” fortæller om sit forhold til gåture.

Mere end motion
Gåture kan godt risikere at få det ry, at de kun er for dem, der ikke kan andet. Løbe, for eksempel. Men sådan er det ikke. Ifølge Anna Skyggebjerg er gåture en vidunderlig, gratis og velgørende aktivitet, som samtidig er et opgør med tidens tendens om, at alting skal gå så stærkt.
 I bogen henviser Anna Skyggebjerg til både ældgammel filosofi og til moderne forskning. Og alt dette kæder hun yndefuldt sammen med beskrivelser af vigtige gåture i sit eget liv fx de ugentlige lørdagsture med faren i hånden som barn over veninde-gåture til de gåture, hun praktiserer alene. Og man får ganske enkelt lyst til at gå noget mere, når man har hørt om Annas tanker vedrørende gåture.Anna Skyggebjerg er forfatter til flere fagbøger. Hun har bl.a. skrevet bogen “Introvert – stå ved dig selv” og “Zen for mødre”. 

Det er torsdag den 25. april kl. 16-17, du kan høre Anna Skyggebjerg fortælle om sin bog “Gå tur”, når Middelfart Kultur & Bibliotek inviterer til Oasecafé i Oasen på KulturØen.

Der er fri entré, og der kræves hverken tilmelding eller billet.   

http://bit.ly/LethiFredericia