Frivillige fra TrekantBrand står i år igen for det præ-hospitale setup til Lillebælt Halvmarathon

0
282
Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

Middelfart AVISEN var i kontakt med Materiel-, logistik og presseansvarlig, Søren Lauritsen. Søren Lauritsen er frivillig i forbindelse med Lillebælt Halvmarathon, og er en del af teamet, som står bag det præ-hospitale setup.

Lillebælt Halvmarathon har gentagne gange været et løb som flere 1000 løbere er med til hvert år. I år er 6000 løbere klar til start fra Havnegade i Middelfart.

Startskudet for Lillebælthalvmarathon kommer til at være klokken 13:00, hvor så de 6000 løbere har fem timer og tre kvarter til at gennemføre Lillebælt Halvmarathon.

Du kan gennemføre på de fem timer og tre kvarter marathon som er til fem kilometerdistancen, eller halvmarathon hvor der er sat tre timer af.

Søren Lauritsen, som er ansat hos TrekantBrand og frivillig til Lillebælt Halvmarathon fortæller til Middelfart AVISEN, at det at man er med i år som frivillig betyder meget:

”Det er en stor dag og mange måneders forberedelse kulminerer nu her. For mig personligt betyder det, at det har lavett er rigtigt, og at alle analyserne stemmer overens med det, der er undersøgt’, fortæller Søren Lauritsen.

Præ-hospitale setup

Præ-hospitalts setup er noget som TrekantBrand st. Fredericia står for igen i år. Det betyder, at BSK som er beredskabskontoret, er den øverste del af hele setuppet. De vil tage alle opkald, hvis der skulle ske nogle skader undervejs under Lillebælts Halvmarathon.

BKS kommer i denne forbindelse til at være et led mellem at kombinere alle køretøjerne samt diverse andre ting, som der skal være styr på under løbet. BKS er hovedregeringen på sådan en dag.

”I alt er vi 75 første hjælpere på stedet, og vi er så fordelt på enkelte faste poster ude til løbet, og så er der også mobile enheder, som er til stede”, fortæller Søren Lauritsen.

https://trinity.dk/event/asparges-hvidvinsaften-2019/