I begyndelsen af december måned får Middelfart en lille julegave, når den fremadstormende avis, Fredericia AVISEN, tager konsekvensen af at borgere i Fredericia og Middelfart krydser broerne, hver eneste dag i et fællesskab omkring Lillebælt.

Chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen fortæller, at planen er at gøre præcis det samme, som er sket i Fredericia.

“Konceptet er et tæt samarbejde med borgere, det lokale erhvervsliv, kommunen og alle andre, der vil fortælle noget spændende om byen. For mig er det helt naturligt at tænke Middelfart, for det er jo nærmest min egen by”.

I disse dage arbejder medarbejderne i døgndrift for at få folk i Middelfart med på den nye åbning af en selvstændig avis for Middelfart, der arbejder tæt sammen med avisen fra Fredericia. Indtil videre er udmeldingerne meget positive.

“Dem jeg snakker med, kan godt se ideen og synergierne. Vi taler meget om Middelfart og alt det, der binder byerne sammen. Det er en utrolig positiv tankegang, som jeg virkelig sætter stor pris på. Vi har allerede i dag godt 20 procent af vores læsere på Fredericia AVISEN fra Middelfart”, forklarer han.

I de kommende dage og uger vil du løbende kunne se fremskridt her på avisen og på avisens Facebook side. Også på Fredericia AVISEN, der vil blive integreret med Middelfart AVISEN, så borgere i de to byer kan se historier hele vejen rundt om de fælles broer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here