Der er travlt hos Intersport i Algade. Kunderne kommer i en lind strøm, og det er ikke bare for at få varmen i kulden, som er ekstra slem pga. vinden. Det er blandt andet for at købe fitnesstøj, som er et julehit.

Det er gråt og koldt i Middelfart denne onsdag. Jeg starter med at trave ned af Algade i enden med Slagter Lund.

Op igennem Algade kommer jeg i julestemning med de flotte juletræer og andet godt, som gågaden er dekoreret med. Der er dog én ting, som går mig på – den kolde vind, der blæser direkte ind i hovedet på mig.

Jeg søger i ly hos Intersport. Musikken kører i baggrunden, og den passer lige i butikkens ånd med, at det er noget sporty og noget med gang i den, som kører.

Inde i butikken tager chefen Jan Holm mod mig. Efter lidt snakken med Jan, tager hans medarbejder Sabrina over, og fortæller om dette års julehandel.

Sko er generelt en populær ting i Intersport, men Sabrina fortæller, at det ikke er så stor en tendens op til jul, hvor der i stedet er mere gang i støvlesalget. Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

“Vi sælger rigtig mange Nike tights. Det gælder egentlig også for alle andre mærker, at der er en form for fitnessbølge i forbindelse med julesalget,” siger Sabrina og fortsætter:

“Folk har et nytårsforsæt, og derfor kommer det også til at afspejle sig af julesalget i en butik som vores. Der er også mange, der kommer ind efter løbetøj generelt, og jeg forventer derfor, at der også kommer til at ligge en del pakker under juletræet med den slags.”

 H2O-dilen

Sabrina har en sikker vinder, som går igen år efter år, når det kommer til en butik som Intersport. De klassiske klipklappere.

“Det er et sikkert hit hvert år, og det skal være de berømte H2O, som aldrig går af mode,” fortæller Sabrina med et smil på læben.

Man kan også få andet H2O end de klassiske klipklappere., heriblandt fx t-shirts og sweatshirts. Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

Foruden H2H klapklapperne kan man også få andet H20 inde hos Intersport.

“Der er også ting som t-shirts og sweatshirts med H2O, så hvis man skal ud efter bløde pakker med det, er det også muligt,” forklarer Sabrina.

Jakker og sweatshirts

En ting, der også er en klassiker er en varm vinterjakke. Mens jeg er inde i butikken bliver der blandt andet langet en over disken, og jeg bliver fortalt, at særligt North Face er noget, som man ikke går galt i byen med inde hos Intersport.

Intersport har også et bredt udvalg af jakker. Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

En sidste ting, som Sabrina fremhæver er disse sweatshirts og trøjer, som også er potentiale julehits hos Intersport.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

Jeg forlader i butikken igen, og begiver mig ud i kulden, og føler mig klædt på til julehandlen af Sabrina.

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here