Elever driver restaurant for en aften

0
78
Foto: Comwell

Det bliver helt og aldeles elevernes aften, når Comwell Middelfart inviterer til “Rising Stars” søndag den 25. august. Hotellets kokke- og tjenerelever slår pjalterne sammen med deres kollegaer fra Comwell Kellers Park i Vejle og overtager køkkenet og restauranten for en aften.

De 14 elever sammensætter selv aftenens menu og dertilhørende vine, og allerede nu kan de afsløre, at det bliver noget spændende mad og nogle gode vine, de vil servere.  Menuen til denne særlige elevaften består af rimmet hvid fisk, lammekrone, stegt hvid fisk og konditorens desserter. Målet med Rising Stars er at inspirerer de unge talenter til at skabe store madoplevelser med fokus på lokale og sæsonbetonede råvarer og samtidig give dem muligheden for at drive en restaurant med det gode værtskab fra start til slut. 

Eleverne tager opgaven alvorligt

“Vi fungerer ikke uden elever, da de bidrager med noget helt andet, og nyt, og kan noget andet. De lærer at suge viden til sig, og sørger hele tiden for at vi er up to date med det, vi laver. Det handler om at udfordre eleverne og udvikle deres færdigheder. De kommer helt naturligt til at tage mere ansvar, og der er heller ingen tvivl om, at eleverne tager opgaven alvorligt. Det er jo ikke en eksamen med en censor på en skole, men 60 gæster som skal vurdere deres arbejde. Det er noget helt andet og mere lærerigt,” siger hotelchef på Comwell Middelfart, Charlotte Balthazar. 

Det mest nye kommer fra de unge, og hvis du skal spotte fremtiden, så er det en god idé, at se på hvad de unge gør. Så skynd dig at reservere bord allerede nu.  

Hvad: Rising Stars – elevernes aften
Hvor: Comwell Middelfart
Hvornår: Søndag den 25. august 2019
Tidspunkt: Kl. 17:30-22:00
Pris: 495 kr. inkl. 4 retter og vinmenu (børn under 12 år betaler ½ pris)
Menu: Rimmet hvis fisk, lammekrone, stegt hvid fisk og konditorelevernes desserter
Bordreservation:www.comwell.com/rising-stars
Yderligere information:www.comwell.com/hoteller/comwell-hotel-middelfart