Januar 2020 bliver en mærkedag for tanklinikken i Ejby. I 2016 flyttede Letterio De Fransiesco til Danmark for at blive den stolte ejer af Ejby Tandklinik. Nu forlader han landet.

Det er ikke mange år siden, Letterio De Fransisesco tog et intensivt sprogkursus for at få en stor drøm til at gå i opfyldelse; at eje en tandklinik i Danmark. Det lykkedes ham ved hjælp af rekrutteringsfirmaet Medicolink at bestå danskprøverne, lære og forstå den danske kultur og blive intergreret i Danmark. Nu vender han snuden tilbage mod Italien.

Det har bestemt ikke været nogen let beslutning. Jeg har grundigt overvejet det, men desværre er der nogle familiemæssige omstændigheder som gør, at jeg er nødt til at flytte tilbage til Italien sammen med min kone” siger Letterio, da vi spørger ham, hvorfor han flytter tilbage til sit hjemland.

Letterio snakker også flittigt om de mange gode stunder, han har haft med patienter og folk fra lokalområdet. Han har været glad for at bo i Ejby, og de har taget rigtig godt imod ham.

Jeg har selvfølgelig været nervøs for at skulle flytte til et helt nyt land og en ny kultur, men det er gået over al forventning” siger Letterio.

Han er også glad for, at personalet fortsatte med ham, da han overtog klinikken.

Vi har været et godt team” siger Letterio og forklarer efterfølgende, hvor vigtigt det er, når man er tandlæge at kunne arbejde godt sammen med sine tandplejere og klinikassistenter. Letterio flytter hjem til sin barndomsby, hvor han har fundet en klinik, han kan overtage.

Hvem er den nye ejer?

Klinikken skal overtages af Tibor Fabian, men I kan bare kalde ham Fabian” siger Letterio, og fortæller videre.

Fabian er oprindeligt fra Ungarn, og er også med hjælp fra Medicolink, blevet intergreret i Danmark. Han ejer Tandklinik Fabian i Odense S. Det er en klinik med stor succes, så Letterio er tryg ved at overdrage klinikken til ham.

Jeg er ikke bange. Fabian er en dygtig og erfaren tandlæge, og han har bevist sin succes i sin første klinik”.

Vi tog en kort snak med Fabian, som fortalte:

Jeg glæder mig. Især til at møde alle de patienter, som Letterio snakker så godt om”.

Til slut i samtalen nævner Fabian, at han håber, de vil tage godt imod ham i Ejby.

http://bit.ly/rosalecture