Fredericia / Middelfart Døgnrapport

Der er i det forgange døgn ikke noteret noget på døgnrapporten i Fredericia, men til gengæld er der noteret på Middelfart-delen.

Indbrud i privat beboelse

Onsdag har der været indbrudsforsøg på Endelavevej i Middelfart klokken 19:05 onsdag aften, hvor et vindue blev forsøgt opbrudt med koben eller lignende. Der har ikke været nogen inde i huset, hvor en alarm blev aktiveret.

Indbrud i privat beboelse

Mellem tirsdag klokken 15:00 til onsdag klokken 17:00 har der været indbrud i en lejlighed på Gasværksvej i Middelfart. Man har været rundt i stuen, køkkenet og i soveværelset. Der er blevet stjålet en Kaj Bojesen abe og en pung med kontanter.

Indbrud i privat beboelse

Melle onsdag klokken 16:00 – 17:50 har der æret indbrud i en lejlighed på Brovejen i Middelfart. Det er sket i en lejlighed i stueetagen, hvor et vindue er blevet opbrudt i soveværelset, som formentlig er opbrudt med et koben. Der er stjålet euro, canadiske dollars, rubins, fem dameure, et herreur, øreringe, to pas, to mobiltelefoner, en guldhalsæde, guldringe og en pung.

Indbrud i garage/udhus

Mellem tirsdag klokken 18:00 – onsdag klokken 06:00 er en hængelås på en træder til et udhus på Strømøvænget i Middelfart blevet opbrudt med en ukendt genstand. Der er stjålet en Bosch hækkeklipper og en hækkeklipper fra Jem&Fix.

Indbrud i privat beboelse

Mellem tirsdag klokken 17:00 – onsdag klokken 08:00 har der været indbrud i Rønnebærhaven i Ejby, hvor man har været rundt i hele huset. Der er blevet stjålet kontanter, et guldur af ukendt mærke med indgravering af anmelders fars navn og fødselsdato.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here