Hos Dit lokale hvidevarercenter v/ Rene Højer får du service i topklasse. De hjælper dig med at finde frem til den rigtige vare. Kom med ind i Dit lokale hvidevarercenter og få en kundebehandling i topklasse.

Kølefrys. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Julelysene lyser op i Middelfarts gågade, jeg går ned mod butikken, den lokale hvidevarercenter som ligger på Østergade 48. Jeg går ind i butikken hvor jeg får en dejlig varm velkomst af den smilende sælger, Jon Christensen.

Butikken som har ligget på Østergade 48 i 8 år, har forskellige hvidvarer som ligger i den fornuftige prisklasse, samtidig med at de sætter deres fokus på kunderne.

”Vi har mange kunder, vores kundeomkreds er bred, vi har helt fra Aalborg, også fra København, men de faste kunder, som vi har er selvfølgelig vores lokale kunder fra byen”, fortæller Jon Christensen.

Jon fortsætter med at fortæller, hvad de gør, for at bevare deres kunder, så de kan komme tilbage til dem i butikken:

”Vi giver selvfølgelig service i topklasse, og vi hjælper vores kunder meget. De lokale kunder støtter os, og de kommer altid tilbage igen. Men vi rammer også altid med prisen, prisen gør også noget for at vores kunder kan komme tilbage igen,” fortæller Jon.

Men service skal være i top, for at kunne bevare sine faste kunder.

”Nu hvor nettet er blevet så stort, så gør vi også mere for at hjælpe vores kunder, vi gør meget for dem”, fortæller Jon og smiler.

Sommer til vinter

Butikken sælger meget forskelligt, og salget afhænger meget om det er sommer eller vinter. Vejret afgør meget, hvad butikken får solgt.

”Vi sælger alt efter hvordan vejret er, nu da vi havde den gode sommer, så solgte vi rigtig mange kølefrys, og nu her op til vinter så er det vores Bosch opvaskemaskiner, det er også et genkendeligt mærke, som mange af vores kunder ved, hvad er”, fortæller Jon.

Opvaskemaskiner. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Men ikke alting afhænger af sommer eller vinterperioden. Jon fortæller, at diverse udgaver af kaffemaskiner altid er populære.

Kaffemaskiner. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

”Vores kaffemaskiner er et hit nu, og alle vores barbermaskiner, eltandbørster,” fortæller Jon.

Afslutningsvis får jeg en lille rundvisning i butikken, hvor jeg får skudt et par billeder af de forskellige varer, som Jon har nævnt for mig.

Efter min lille rundvisning i butikken, skal fotograferingen af Jon gøres. Han stiller sig op og er klar til at få skudt et par billeder af ham. Da det rette billede bliver fundet, takker jeg for at jeg måtte besøge dem og forlader butikken med en god oplevelse i bagagen.

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here