Middelfart AVISEN er forbi, Den nye strøgbutik i Østergade, hvor vi møder og taler med den nyansatte Susanne Christiansen, som fortæller om deres rullende butik.

Den nye strøgbutik. Foto: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN.

Susanne Christiansen er glad for at arbejde i butikken, for hun føler, at det er et sted, hvor man sætter pris at kunne give kunderne ekstraordinær god service og have tid til dem.

Selvom Susanne Christiansen er nyansat i butikken, har hun allerede oplevet mange ting. Blandt andet at rulle af sted med bussen til plejehjemmene.

”Vi fylder bussen op med en masse lækkert tøj fra butikken og kører så ud til plejehjemmene i området. Så har de mulighed for at købe noget uden, at de skal komme ud til butikken. Men med bussen kører vi kun ud, når et plejehjem ringer til os og ønsker os på besøg”, fortæller Susanne Christiansen og fortsætter:

“Den rullende butik startede i Assens, hvor konceptet nu har bredt sig. Vi kører til Jylland, Fyn og Langeland. Seks år i alt har denne service været en del af butikskonceptet.

Modeshow

Den rullende butik stopper dog ikke her. Butikken er også kendt for at afvikle modeshows på plejehjem, hvor de mange nyheder præsenteres og vises frem til de mulige kunder.

”Frivillige er i øvrigt med til at organisere modeshows. F.eks. nogle af medarbejderne fra plejehjemmet. Det er altid så hyggeligt, når vi laver disse modeshows,” fortæller Susanne Christiansen.

Bytteservice

Den nye strøgbutik er kendt for at være en butik, hvor der både er tøj til de unge og til de ældre. De har også fra størrelse 36 til størrelse 56. Hertil kommer muligheden for at tage tøjet med hjem, prøve det og komme tibage med det, hvis det ikke lige var det, man søgte.

Udover tøj i butikken, kan der også købes sko, men det er ikke almindelige sko. De er derimod lavet ud fra en formskum, som tilpasses din fod. Butikken har også lækre tasker, smykker og punge. Og endelig så kan Susanne ikke lade være med at vise os butikkens flotte poncho’er, som er en eftertragtet vare blandt butikkens kunder.

Poncho. Foto: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here