Danbolig har fået ny daglig leder

0
268
Chris Baun Helios daglig leder ved Danbolig Middelfart. Foto: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Middelfart AVISEN var i kontakt med den nye daglig leder ved Danbolig i Middelfart. Her blev vi mødt af en sød mand, som med sin baggrund er nået til den post hvor han sidder i dag. Stolt fortæller Chris Baun Helios om sin nye stilling ved Danbolig.

Danbolig har fået en ny daglig leder, Chris Baun Helios, som siden marts måned har haft en stilling som daglig leder ved Danbolig.

”Jeg har boet i København og har været ejendomsmægler der i knap fem år. Men jeg var ude af ejendomsmæglerbranchen, for en kort periode, men min kæreste og jeg gik og snakkede om det med at flytte, så timingsmæssigt begyndte jeg at kigge efter bolig”, fortæller Chris Baun Helios.

Overvejelserne om at blive selvstændig

I alle de år Chris har været ejendomsmægler i København, i godt og vel fem år, så efter den korte pause fra denne branche, var der nogle overvejelse i mente.

”Mig og min kæreste har haft det i tankerne, og snakket om det, om det måske var en mulighed for at starte sin egen ejendomsmæglerbutik og i den forbindelse havde vi lavet nogle undersøgelser, men i det tilfælde faldt jeg over denne her stilling”, fortæller Chris Baun Helios.

Så at gå fra tankerne om at starte sin egen ejendomsmæglerbutik til at blive den nye daglig leder ved Danbolig i Middelfart er også noget som Chris er mere end glad for.

Fra København til Fredericia

Efter stillingen kom i hus, har Chris og hans kæreste valgt at flytte til Fredericia. Chris Baun Helios er oprindelig fra Fredericia, og har sin familie boende der.

”For mig er det ikke nyt at være i Fredericia, jeg er født og opvokset i Fredericia og har min familie der. Men min kæreste skulle lige falde til, men hun er en person som er meget imødekommende så hun er faldet godt til”, fortæller Chris Baun Helios

Kæresten som stadig har job i København som også er ejendomsmægler, men en form for sagsbehandler. Hun pendler til København tre dage og arbejder der, også er i Fredericia de resterende dage.

”Lige nu har vi lavet en løsning på, at hun pendler når hun skal være i København, som er tirsdag, onsdag og torsdag og er hjemme i Fredericia fredag, lørdag, søndag og mandag så arbejder hun hjemmefra. Det giver en meget fin glidende gang”, fortæller Chris Baun Helios

Glad for sin stilling

Chris Baun Helios som har en tre års uddannelse bag sig som ejendomsmægler er stolt over at han har opnået så meget i sit liv.

”Det har ikke været nemt at komme igennem, men jeg er glad for at have gjort det og er glad for hvor jeg er idag”, fortæller Chris Baun Helios.

Som afslutning på snakken fortæller Chris Baun Helios at det er dejligt at være tilbage igen i branchen efter en lille pause, for den energi som der er iblandt menneskene på arbejdspladsen er skøn, og er noget som Chris har savnet, og som han sætter stor pris på for at kunne være tilbage til den energi igen.