Der var stor glæde i Cirkusbygningen i går aftes, da Comwell Kongebrogaarden vandt prisen for “Danmarks bedste luksushotel” i forbindelse med uddelingen af Danish Travel Awards 2018.

Det var en både en stolt og beæret hoteldirektør, Thomas Raaber, der i går modtog den prestigefyldte branchepris, der blev uddelt for 24. gang. Prisen for “Danmarks bedste luksushotel” var en ny kategori under dette års uddeling. Kategorien kendetegnes ved at have hoteller, kroer og slotte i Danmark, der i forhold til værelser og faciliteter byder på luksusoplevelser for gæsterne. Blandt de nominerede var blandt andre Dragsholm Slot, Falsled Kro, Hotel D´Angleterre, Nobils Hotel Copenhagen og Nimb Hotel.

“Jeg er utrolig stolt over den anerkendelse, som prisen symboliserer. Min dygtige medarbejdere arbejder hver dag hårdt på at lægge sjæl i den lille arkitektoniske perle, Kongebrogaarden er. At vinde denne pris bevidner, at luksus ikke nødvendigvis handler om et højt prisniveau. For mig at se, så kan du have nok så fine rammer, men hvis ikke den gode service følger med, så bliver det aldrig en god helhedsoplevelse for gæsten,” siger en stolt hotelchef, Thomas Raaber.

Danish Travel Awards blev i år uddelt for 24. gang. Prisoverrækkelsen blev i går aftes afholdt i Cirkusbygningen i København og i alt blev der uddelt 18 priser med 300 kandidater. Bag prisen står branchemediet STANDBY.dk. og Travelmedia Nordic.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here