Cafe Razz havde det bedste år nogensinde i 2019

0
1176

Der skøjtes på livet løs foran Cafe Razz ved KulturØen, børnehaver, skoler og voksne med istrang i benene griner, vælter og nyder livet på en januardag i 2020.

De første gæster har taget plads hos Cafe Razz, klokken er lidt i 10 og vi møder indehaver Rasmus Jørgensen på førstesalen af Middelfarts in-sted.

Et nyt årti er i gang, og hos Cafe Razz ser man tilbage på et fantastisk 2019. Rasmus Jørgensen og crew har ikke ligget på den lade side. I 2019 vandt de konkurrencen om Fyns Bedste Burger, kåret af gæsterne, koncepterne bag Nordisk Smørrebrød og smørrebrød i cafeen tog fart. Livet blev privat nydt hustruen Charlotte og børnene, og endelig væltede det ind med gæster på havnefronten i Middelfart. Det får Rasmus Jørgensen til at løfte armene.

”2019 var vores bedste år nogensinde. Der har været en masse mennesker på havnefronten, og med vores mange arrangementer, events, tiltag, mad og muligheder har vi oplevet et boom i gæster. Det er jeg virkelig stolt af,” indleder Rasmus Jørgensen og fortsætter:

”Vi kan også mærke, at vi for alvor har bidt os fast som et sted, hvor større selskaber søger hen. Efter tre år er der f.eks. kommet godt gang i vores smukke førstesal, hvor udsigten absolut heller ikke fejler noget. Vi har afholdt alt fra fødselsdage, konfirmationer, foredrag, julefrokoster til virksomhedsaftener, hvor større ideer skal præsenteres på en skare fra 10-80 personer.”

Telefonen ringer igen hos Rasmus. En gæst fra Fredericia skal bruge plads til 27 personer. Rasmus Jørgensen noterer bookningen på sin computer og vi taler videre.

”Som jeg sagde var 2019 fantastisk. På madsiden har vi aldrig før solgt så mange burgere, stjerneskud og buffeter. Det er helt vildt. 2019 var også året, hvor vi satte rekord i antallet af julefrokostgæster, og vores DJ-festival satte strøm til Middelfarts havnefront, så det er bare fedt.”

Hvad byder 2020 på?

”Vi skal gentage vores successer og give vores gæster de mange oplevelser, som de nyder at komme her for. Så kan vi også se, at vores samarbejde med blandt andet Fredericia Håndboldklub har båret frugt, da vi har fået mange nye samarbejdspartnere, der afholder selskaber hos os. Derudover har vi om lidt udsolgt til hele to foredrag med spisning, når den landskendte graverjournalist, Morten Spiegelhauer gæster os i Middelfart og Kolding,” siger Rasmus og fortsætter:

”Endelig har vi en række koncepter, som jeg forventer mig meget af 2020. Det er alt fra vækst i vores smørrebrød til foodtrucks med lækkerier, som vi kan køre ind til arrangementer nær og fjern.”